Повезане вести

Хамилтон: Крив сам, извини Џорџ

Хамилтон: Крив сам, извини Џорџ

Спортски журнал 09.10.2023
Седмоструки првак света преузео кривицу за судар на почетку трке у Катару. Луис Хамилтон, седмоструки светски шампион, возач Мерцедеса преузео је одговорност због инцидента на почетку трке Формуле 1 за Велику награду Катара и… »
Мерцедеси после инцидента: Мир, мир, мир…

Мерцедеси после инцидента: Мир, мир, мир…

Спорт клуб 09.10.2023
Луис Хамилтон је преузео одговорност за инцидент на почетку трке за Велику награду Катара у којем је ударио свог клупског колегу из Мерцедеса Џорџа Расела. Седмоструки шампион света је остао заробљен у песку, док је Расел… »
Верстапен: Једна од најтежих трка у каријери

Верстапен: Једна од најтежих трка у каријери

Данас 08.10.2023
Возач Ред Була Макс Верстапен рекао је да је вечерашња трка Формуле 1 за Велику награду Катара била једна од најтежих у његовој каријери. „Мислим да је трку одлучио боравак на стази пре прве промене гума. После тога сам могао… »
Верстапен победио у трци за Велику награду Катара

Верстапен победио у трци за Велику награду Катара

Данас 08.10.2023
Возач Ред Була Макс Верстапен победио је вечерас у трци Формуле 1 за Велику награду Катара. Верстапен, који је у суботу после спринт трке на Лусаилу освојио трећу узастопну шампионску титулу, остварио је 14. победу у сезони, а… »
Невероватна трка формуле 1: "Најбржи циркус на свету" оправдао то име

Невероватна трка формуле 1: "Најбржи циркус на свету" оправдао то име

Вечерње новости 08.10.2023
Возач Ред Була и актуелни шампион у Формули 1 Макс Ферстапен, који је у суботу обезбедио трећу титулу, победио је у бурној трци за Велику награду Катара. ФОТО: Тањуг/АП Већ на самом старту сударили су се возачи Мерцедеса, Луис… »

Вести дана »