Povezane vesti
Dunja Ilić raskinula veridbu sa 16 godina starijim muškarcem: Pevačica otkrila detalje, spomenula i njegovu bivšu suprugu
Blic 09.10.2023
Bivša pevačica Dunja Ilić u septembru ove godine je objavila da ju je verio 16 godina stariji partner. Dunja je prošle godine na društvenim mrežama otkrila da živi u Bosni i Hercegovini i da je zaljubljena u muškarca koji je 16 godina stariji od nje, a… »
"Ima neraščišćenih računa sa bivšom ženom, nisam mogla jesti po par dana" Kontroverzna pevačica raskinula veridbu, otkrila…
Kurir 09.10.2023
Naša kontroverzna pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a sada je saopštila da je veridbu raskinula. Naime, ona je na svom storiju na Instagramu objavila šta su razlozi ove iznenadne odluke. „Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre… »
Naša kontroverzna pevačica raskinula veridbu nakon mesec dana: „S obzirom na moje loše psihofizičko stanje, morali smo da…
Nova 09.10.2023
Naša kontroverzna pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a sada je saopštila da je veridbu raskinula. Naime, ona je na svom storiju na Instagramu objavila šta su razlozi ove iznenadne odluke. „Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre… »
Vesti dana »
Danas do 36 stepeni, a RHMZ upozorava: Vrućina se dodatno pojačava krajem avgusta
NIN pre 31 minutajoš 20 povezanih
Vatrena stihija ne jenjava: Požari haraju regionom, evo gde je najkritičnije
Euronews pre 31 minutajoš 13 povezanih
Partizan oduševio Špance: Hetafe u Humskoj dočekalo lepo iznenađenje!
Hot sport pre 5 minutajoš 21 povezana
Raste broj žrtava u poplavama i klizištima u Nepalu: Nastradalo najmanje 165 osoba, nestalo više od 1.000 ljudi
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 12 povezanih
Na Islandu u subotu glasanje o ponovnom otvaranju pregovora o članstvu u EU
Insajder pre 50 minutajoš 8 povezanih