Povezane vesti
Dunja Ilić raskinula veridbu sa 16 godina starijim muškarcem: Pevačica otkrila detalje, spomenula i njegovu bivšu suprugu
Blic 09.10.2023
Bivša pevačica Dunja Ilić u septembru ove godine je objavila da ju je verio 16 godina stariji partner. Dunja je prošle godine na društvenim mrežama otkrila da živi u Bosni i Hercegovini i da je zaljubljena u muškarca koji je 16 godina stariji od nje, a… »
"Ima neraščišćenih računa sa bivšom ženom, nisam mogla jesti po par dana" Kontroverzna pevačica raskinula veridbu, otkrila…
Kurir 09.10.2023
Naša kontroverzna pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a sada je saopštila da je veridbu raskinula. Naime, ona je na svom storiju na Instagramu objavila šta su razlozi ove iznenadne odluke. „Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre… »
Naša kontroverzna pevačica raskinula veridbu nakon mesec dana: „S obzirom na moje loše psihofizičko stanje, morali smo da…
Nova 09.10.2023
Naša kontroverzna pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a sada je saopštila da je veridbu raskinula. Naime, ona je na svom storiju na Instagramu objavila šta su razlozi ove iznenadne odluke. „Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre… »
Vesti dana »

Dekan Filozofskog u Novom Sadu nije stao pred studente: Profesori najavljuju da ispite neće držati
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih

Šefovi Telekoma Srbija i United Grupe razgovarali o otpuštanju zaposlenika N1
SEEbiz pre 4 satijoš 24 povezane

To što smo favoriti je i breme koje mora da se nosi: Obradović rekao svoje! Čukarički se vraća kući: Stadion na Banovom brdu ponovo radi!
Hot sport pre 25 minutajoš 66 povezanih

Već prvog dana Evrobasketa pao rekord, Litvanci najbolji svih vremena
Nova pre 26 minutajoš 26 povezanih