Povezane vesti
Dunja Ilić primorana da se odrekne deteta zbog razlaza sa verenikom!
Svet plus 09.10.2023
Bivša pevačica Dunja Ilić primorana da se odrekne deteta zbog razlaza sa verenikom! Abortiraću ako se ispostavi da sam u drugom stanju, poručuje ona. U septembru je objavila da se verila, a sada je Dunja u poslednjem storiju priznala da je donela odluku… »
Dunja Ilić raskinula veridbu sa 16 godina starijim muškarcem: Pevačica otkrila detalje, spomenula i njegovu bivšu suprugu
Blic 09.10.2023
Bivša pevačica Dunja Ilić u septembru ove godine je objavila da ju je verio 16 godina stariji partner. Dunja je prošle godine na društvenim mrežama otkrila da živi u Bosni i Hercegovini i da je zaljubljena u muškarca koji je 16 godina stariji od nje, a… »
"Ima neraščišćenih računa sa bivšom ženom, nisam mogla jesti po par dana" Kontroverzna pevačica raskinula veridbu, otkrila…
Kurir 09.10.2023
Naša kontroverzna pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a sada je saopštila da je veridbu raskinula. Naime, ona je na svom storiju na Instagramu objavila šta su razlozi ove iznenadne odluke. „Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre… »
Naša kontroverzna pevačica raskinula veridbu nakon mesec dana: „S obzirom na moje loše psihofizičko stanje, morali smo da…
Nova 09.10.2023
Naša kontroverzna pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a sada je saopštila da je veridbu raskinula. Naime, ona je na svom storiju na Instagramu objavila šta su razlozi ove iznenadne odluke. „Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre… »
Vesti dana »

Novi Pazar – Jagiellonia 1:2, Gaćinović: “Rezultat ostavlja šansu za revanš”
RTV Novi Pazar pre 54 minutajoš 72 povezane

Početak prijemnih ispita na Univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu uz različite trendove u broju prijava
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 32 povezane

Blagojević zadovoljan pobedom: Nema mira, niti ga tražimo
Sportski žurnal pre 59 minutajoš 52 povezane

(VIDEO) Muškarci iz prostorija SNS-a u Valjevu gađali građane jajima i flašama, razbijen izlog
N1 Info pre 9 minutajoš 14 povezanih