Povezane vesti
„Koliko se meni ta cajka gadi“: Hrvati ne prestaju sa napadima na Priju, stigla je i jedna neironična čestitka
Nova 09.10.2023
Aleksandra Prijović rasprodala je četiri Arene Zagreb, pa će kod komšija pevati 1, 2, 3. i 4. decembra, a naše komšije - barem kada je reč o muzičkim kritičarima koji su dali izjave - čini se, nisu najsrećnije zbog toga. Tim povodom je… »
"Koliko se meni ta cajka gadi" Hrvati ne prestaju sa napadima na Priju: Buđenje je stiglo "u obliku" nove srpske mice…
Kurir 09.10.2023
Aleksandra Prijović rasprodala je četiri Arene Zagreb, pa će kod komšija pevati 1, 2, 3. i 4. decembra. Tim povodom je Slobodna Dalmacija za komentar pitala njihove muzičare i kritičare od kojih niko nije imao naročite pohvale za uspeh srpske… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 3 satajoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 4 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana