Povezane vesti
Gradonačelnik Đurić razgovarao sa ministarkom Kisić: Mi brinemo o demografskoj slici grada, briga o prodici je prioriteret!
Dnevnik 09.10.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić razgovarao je danas sa ministarkom Darijom Kisić Tepavčević o novim populacionim merama koje će biti realizovane u narednom periodu. „Upoznao sam ministarku sa programima i merama koje sprovodi Grad Novi Sad u oblasti… »
Đurić: Jedan su od prioriteta Grada - oboljšanje demografske slike, i briga o porodici i deci
Kurir 09.10.2023
Imao sam odličan razgovor sa ministarkom za brigu o porodici i demografiju Darijom Kisić Tepavčević o novim populacionim merama koje će biti realizovane u narednom periodu, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić. View… »
Vesti dana »
Tramp: Produžićemo primirje sa Iranom sve dok se pregovori ne završe
Insajder pre 35 minutajoš 58 povezanih
Poslanici razmatrali amandmane na set trgovinskih zakona; verbalni okršaj Selakovića i poslanika opozicije
RTS pre 4 satijoš 32 povezane
Deo studenata Medicinskog fakulteta u Beogradu objavio da je otpočeta blokada dekanata, traže nove izbore za studentski parlament, blokiran Bulevar oslobođenja
Blic pre 2 satajoš 49 povezanih
Zelenski: Popravljen naftovod "Družba", pokrećemo ga; Gerasimov: Rusi potpuno zauzeli teritoriju Luganske oblasti
RTS pre 59 minutajoš 23 povezane
Paskval arhivirao Zvezdu - mislima već u meču sa Monakom: Biće jako teško, to je tim od kog smo izgubili dva puta
Kurir pre 30 minutajoš 68 povezanih