Povezane vesti
Gradonačelnik Đurić razgovarao sa ministarkom Kisić: Mi brinemo o demografskoj slici grada, briga o prodici je prioriteret!
Dnevnik 09.10.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić razgovarao je danas sa ministarkom Darijom Kisić Tepavčević o novim populacionim merama koje će biti realizovane u narednom periodu. „Upoznao sam ministarku sa programima i merama koje sprovodi Grad Novi Sad u… »
Đurić: Jedan su od prioriteta Grada - oboljšanje demografske slike, i briga o porodici i deci
Kurir 09.10.2023
Imao sam odličan razgovor sa ministarkom za brigu o porodici i demografiju Darijom Kisić Tepavčević o novim populacionim merama koje će biti realizovane u narednom periodu, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić… »
Vesti dana »

Rhmz izdao najnovije upozorenje: Velika količina kiše će pasti za kratko vreme, tući će gromovi i padaće grad!
Kurir pre 35 minutajoš 23 povezane

Opština Rača podnela krivičnu prijavu zbog pada plafona u osnovnoj školi
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih

BLOG UŽIVO Poslednje zbogom papi Franji: Progrebna povorka stigla do bazilike Marije Velike, poslednjeg počivališta preminulog poglavara Rimokatoličke crkve
Nova pre 20 minutajoš 41 povezana

Kragujevčanin sa probnom vozačkom dozvolom pod dejstvom alkohola i kokaina udario u drvo, sebi naneo lakše a saputnicima teške povrede
Danas pre 35 minutajoš 11 povezanih