Povezane vesti
Gradonačelnik Đurić razgovarao sa ministarkom Kisić: Mi brinemo o demografskoj slici grada, briga o prodici je prioriteret!
Dnevnik 09.10.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić razgovarao je danas sa ministarkom Darijom Kisić Tepavčević o novim populacionim merama koje će biti realizovane u narednom periodu. „Upoznao sam ministarku sa programima i merama koje sprovodi Grad Novi Sad u oblasti… »
Đurić: Jedan su od prioriteta Grada - oboljšanje demografske slike, i briga o porodici i deci
Kurir 09.10.2023
Imao sam odličan razgovor sa ministarkom za brigu o porodici i demografiju Darijom Kisić Tepavčević o novim populacionim merama koje će biti realizovane u narednom periodu, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić. View… »
Vesti dana »
RK Partizan: „Vojvodina plasirala niz neistina nakon što su igrači i stručni štab odbili da se vrate na teren“
Danas pre 11 minutajoš 23 povezane
Kragujevac uputio 36.000 litara pijaće vode kao pomoć Čačku
iKragujevac pre 15 minutajoš 19 povezanih
Nagli preokret posle paklena 34 stepena! Alarm zbog opasnih gromova, vetar će lomiti grane i zanositi automobile
Pravda pre 1 satjoš 20 povezanih
Ovo zanima sve u Srbiji: Đoković odgovorio na pitanje da li će sarađivati sa Troickim i posle Rolan Garosa
Kurir pre 41 minutajoš 25 povezanih