Povezane vesti
Mahmud Abas: Jedino rešenje za Pojas Gaze je okončanje izraelske okupacije Palestine
Politika 09.10.2023
Palestinski predsednik Mahmud Abas izjavio je danas da je jedino političko rešenje za deeskalaciju sukoba u regionu Pojasa Gaze, ''okončanje izraelske okupacije Palestine''. On je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Alžira Abdelmadžidom Tebunom… »
Oglasio se palestinski predsednik: Jedino rešenje za Pojas Gaze je okončanje izraelske okupacije Palestine
Pravda 09.10.2023
Palestinski predsednik Mahmud Abas izjavio je danas da je jedino političko rešenje za deeskalaciju sukoba u regionu Pojasa Gaze, ''okončanje izraelske okupacije Palestine''. On je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Alžira Abdelmadžidom Tebunom… »
Vesti dana »

Mladić uhapšen zbog sumnje da je sinoć napao policajce kod Filozofskog fakutleta
Moj Novi Sad pre 12 minutajoš 33 povezane

Sad ponovo odložile primenu sankcija NIS-u! Srbija obezbeđuje stabilno snabdevanje uprkos neizvesnostima
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Milan Gurović pred evrobasket: „Ovo je za nas zicer“ počinje evrobasket: Orlovi kreću po zlato!
Hot sport pre 1 satjoš 39 povezanih