Povezane vesti
Otkrili su joj rak jajnika, a onda se suočila sa diskriminacijom: „Najteže mi padaju reči da sam jalova ili nerotkinja“
Nova 09.10.2023
Članica Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika i grlića materice “Progovori” Selena Ribić rekla je FoNetu da joj od prihvatanja činjenice da ne može da ima svoje potomstvo teže pada diskriminacija okruženja, koja se svakodnevno nameće. Prema… »
„Najteže mi padaju reči da sam jalova i nerotkinja“: Ispovest žene koja se susrela sa diskriminacijom kada su joj otkrili rak…
Danas 09.10.2023
Članica Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika i grlića materice “Progovori” Selena Ribić rekla je FoNetu da joj od prihvatanja činjenice da ne može da ima svoje potomstvo teže pada diskriminacija okruženja, koja se svakodnevno nameće. Prema… »
Vesti dana »
Šamar partijama na Kosovu, građani pokazali šta misle o krizi koja traje godinu i po dana: Priština se nakon trećih izbora u 16 meseci vratila u februar 2025.
Blic pre 2 satajoš 70 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
RHMZ se oglasio o pljuskovima u Srbiji: Evo gde će padati kiša večeras
Mondo pre 2 satajoš 35 povezanih
Američka mornarica pogodila indijski brod? Drama kod Omana, izvedena dramatična akcija spasavanja (video)
Mondo pre 4 minutajoš 35 povezanih