Povezane vesti
Otkrili su joj rak jajnika, a onda se suočila sa diskriminacijom: „Najteže mi padaju reči da sam jalova ili nerotkinja“
Nova 09.10.2023
Članica Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika i grlića materice “Progovori” Selena Ribić rekla je FoNetu da joj od prihvatanja činjenice da ne može da ima svoje potomstvo teže pada diskriminacija okruženja, koja se svakodnevno nameće. Prema… »
„Najteže mi padaju reči da sam jalova i nerotkinja“: Ispovest žene koja se susrela sa diskriminacijom kada su joj otkrili rak…
Danas 09.10.2023
Članica Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika i grlića materice “Progovori” Selena Ribić rekla je FoNetu da joj od prihvatanja činjenice da ne može da ima svoje potomstvo teže pada diskriminacija okruženja, koja se svakodnevno nameće. Prema… »
Vesti dana »

VJT: Dvojica demonstranata na saslušanju priznala napade na policajce
RTS pre 44 minutajoš 32 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 45 povezanih

Otkriveni prvi konkretni detalji sa sastanka na Aljasci: Putin rekao Trampu da će zaustaviti rat u Ukrajini, ovo traži zauzvrat
Blic pre 35 minutajoš 67 povezanih

Nikezić: Infrastruktura železnice potvrdila da se ploča u stanici Beograd centar u Prokopu „kreće“
Nova pre 4 satijoš 22 povezane