Povezane vesti
Otkrili su joj rak jajnika, a onda se suočila sa diskriminacijom: „Najteže mi padaju reči da sam jalova ili nerotkinja“
Nova 09.10.2023
Članica Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika i grlića materice “Progovori” Selena Ribić rekla je FoNetu da joj od prihvatanja činjenice da ne može da ima svoje potomstvo teže pada diskriminacija okruženja, koja se svakodnevno nameće. Prema… »
„Najteže mi padaju reči da sam jalova i nerotkinja“: Ispovest žene koja se susrela sa diskriminacijom kada su joj otkrili rak…
Danas 09.10.2023
Članica Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika i grlića materice “Progovori” Selena Ribić rekla je FoNetu da joj od prihvatanja činjenice da ne može da ima svoje potomstvo teže pada diskriminacija okruženja, koja se svakodnevno nameće. Prema… »
Vesti dana »
Poslanici završili načelnu raspravu o izbornim zakonima, prešli na amandmane
RTV pre 1 satjoš 32 povezane
Ima li u Srbiji privrednika koji može da kupi udeo u NIS-u? "Karić nije dovoljno ekonomski snažan, teško da Mimović ima 15 tona zlata"
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede preduzelo mere povodom utvrđenog prisustva hepatitisa A u zamrznutom voću
Ekapija pre 4 satijoš 26 povezanih
Zelenski naložio vojsci da odgovori Rusiji posle udara kinžaila! "Hoću da se predlože svi mogući formati!"
Kurir pre 8 minutajoš 31 povezana