Povezane vesti
Otkrili su joj rak jajnika, a onda se suočila sa diskriminacijom: „Najteže mi padaju reči da sam jalova ili nerotkinja“
Nova 09.10.2023
Članica Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika i grlića materice “Progovori” Selena Ribić rekla je FoNetu da joj od prihvatanja činjenice da ne može da ima svoje potomstvo teže pada diskriminacija okruženja, koja se svakodnevno nameće. Prema… »
„Najteže mi padaju reči da sam jalova i nerotkinja“: Ispovest žene koja se susrela sa diskriminacijom kada su joj otkrili rak…
Danas 09.10.2023
Članica Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika i grlića materice “Progovori” Selena Ribić rekla je FoNetu da joj od prihvatanja činjenice da ne može da ima svoje potomstvo teže pada diskriminacija okruženja, koja se svakodnevno nameće. Prema… »
Vesti dana »

Uhapšen pomagač (25), za ubicom iz novog sada i dalje se traga: U iznajmljenom stanu krio ubicu navijača
Kurir pre 42 minutajoš 35 povezanih

Tragedija na lisabonskoj žičari Glorija: najmanje 17 poginulih i više od 20 povređenih
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 83 povezane

Pregovori o Ukrajini: Predlozi za sastanke, bezbednosne garancije i vojna podrška Ukrajini
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 54 povezane