Povezane vesti
Bilo me je sramota! Znate li kako je Sandra postala Afrika, evo ko stoji iza njenog umetničkog imena: Ona me je krstila!
Mondo 09.10.2023
Malo kome je poznato kako je Sandra Prodanović dobila nadimak Afrika. Malo kome je poznato kako je Sandra Prodanović dobila nadimak Afrika. Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika karijeru je započela kao plesačica Mileta Kitića. Za Sandru se… »
Kako je Sandra postala Afrika: Nikada nećete pogoditi ko stoji iza njenog umetničkog imena "u početku me je bilo sramota"
Kurir 09.10.2023
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika dugi niz godina je na javnoj sceni, a i dalje mnogi ne znaju kako je dobila svoj nadimak i ko stoji iza imena koje joj je obeležilo karijeru. Marina Tucaković svojevremeno "ju je krstila" u Afriku… »
Vesti dana »
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 19 minutajoš 6 povezanih
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 51 minutajoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana