Povezane vesti
Bilo me je sramota! Znate li kako je Sandra postala Afrika, evo ko stoji iza njenog umetničkog imena: Ona me je krstila!
Mondo 09.10.2023
Malo kome je poznato kako je Sandra Prodanović dobila nadimak Afrika. Malo kome je poznato kako je Sandra Prodanović dobila nadimak Afrika. Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika karijeru je započela kao plesačica Mileta Kitića. Za Sandru se… »
Kako je Sandra postala Afrika: Nikada nećete pogoditi ko stoji iza njenog umetničkog imena "u početku me je bilo sramota"
Kurir 09.10.2023
Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika dugi niz godina je na javnoj sceni, a i dalje mnogi ne znaju kako je dobila svoj nadimak i ko stoji iza imena koje joj je obeležilo karijeru. Marina Tucaković svojevremeno "ju je krstila" u Afriku, objasnila… »
Vesti dana »
FOTO Pogledajte reakciju Terzića tokom debakla Zvezde u Češkoj: Ovako se osećaju i navijači kad vide da su crveno-beli ostali bez više od 30 miliona evra
Nova pre 21 minutajoš 11 povezanih
DANAS JE VELIKA GOSPOJINA: Jedan od najvećih hrišćanskih praznika, završava se i dvonedeljni post
Glas juga pre 52 minutajoš 8 povezanih
Pakleni petak pred nama, temperatura skače na 40 stepeni: Povratak vrućina, pa nagli obrt za vikend
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih
Broj žrtava u Nepalu porastao na 469, više od 1.300 ljudi se vodi kao nestalo, među njima i državljanin Srbije
Insajder pre 6 minutajoš 4 povezane
U Srbiji aktivno oko 10 požara - Kaona lokalizovana, na Stolovima, Goču i kod Vranja borba traje
RTV pre 1 satjoš 2 povezane