Повезане вести
"Потукао сам се са директором РТС, јер ми је узимао паре!" Бетула о настанку емисије "Чаша воде на извору": Имао сам пушку
Курир 09.10.2023
Слободан Бетулић Бетула, хармоникаш и певач, гостовао је код водитеља Ивана Гајића где је открио како је настала највећа манифестација изворног народног стваралаштва у Србији, "Чаша воде са извора". Све је почело тако што је… »
"Ја сам од цеце направио звезду!" Бетула за Курир: "Ооо талентована је она - талентована као "куче"
Курир 09.10.2023
Слободан Бетулић Бетула, композитор, музичар, хармоникаш који је до сада компоновао, отпевао, и снимио преко 100 песама гостовао је у емисији "Пулс Србије" код познатог водитеља Ивана Гајића. Он је, за себе река ода је "један… »
Вести дана »
Данас је Свети Алимпије, један од три велика Столпника: Верује се да не треба јести ову врсту меса
Телеграф пре 7 минутајош 5 повезаних
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
ЕУ планира кредит Украјини од 210 милијарди евра: Колико ће чланице појединачно морати да обезбеде новац
Данас пре 6 сатијош 1 повезана