Повезане вести

Амбасадор Израела у Србији Јахел Вилан за Телеграф.рс: "Плашим се да ово неће бити кратак рат"

Амбасадор Израела у Србији Јахел Вилан за Телеграф.рс: "Плашим се да ово неће бити кратак рат"

Телеграф 09.10.2023
Амбасадор Вилан је поручио да након оваквог варварског чина Хамас никад неће и не може бити потенцијални партнер за преговоре. Изненадни напад Хамаса на Израел, који је почео у суботу 7. октобра, шокирао је читав свет и поново је… »
"Ово је понашање хладнокрвних убица": Амбасадор Израела у Србији за Блиц ТВ: "Очекивали смо да ће напасти испод земље, кроз…

"Ово је понашање хладнокрвних убица": Амбасадор Израела у Србији за Блиц ТВ: "Очекивали смо да ће напасти испод земље, кроз…

Блиц 09.10.2023
Амбасадор Израела у Србији Јахел Вилан изјавио је за Блиц ТВ да је напад Хамаса на Израел најбруталнији и најнасилнији напад којем су Израелци сведочили, као и да је у питању понашање хладнокрвних убица. Вилан је у нашем… »
Амбасадор Израела у Србији за Данас о нападу Хамаса: „Иранци стоје сто одсто иза овога, контактирао ме председник Вучић“

Амбасадор Израела у Србији за Данас о нападу Хамаса: „Иранци стоје сто одсто иза овога, контактирао ме председник Вучић“

Данас 09.10.2023
Ми никад нисмо видели овако нешто. Ово је терористички акт против сваког закона. Варварски напади хиљада терориста који марширају у наше заједнице, кољу породицу по породицу, кућу по кућу. Сцене које нису виђене, дефинитивно не… »

Вести дана »