Povezane vesti
Miki Đuričić našao novi posao! Rijaliti pada u zaborav, evo čime će se baviti: "Prijatelji kažu da ću izdržati par…
Kurir 09.10.2023
Rijaliti učesnik Miki Đuričić (46) našao je novi posao, kako prenose domaći medije. On se zaposlio kao konobar na Novom Beogradu, a sada je otkrio šta mu prijatelji kažu za novo radno mesto. - Šokiran sam da ste saznali da ovde radim. Radim na… »
Ekskluzivni paparaco: Miki Đuričić postao konobar, pronašli smo ga na novom poslu: "Prijatelji kažu da ću izdržati par…
Blic 09.10.2023
Rijaliti učesnik Miki Đuričić (46) našao je novi posao, a mi smo ga pronašli u jednom restoranu. On se zaposlio kao konobar na Novom Beogradu, a otkrio je šta mu prijatelji kažu za novo radno mesto. - Šokiran sam da ste saznali da ovde radim… »
Vesti dana »
Nova blokada zgrade suda i tužilaštva u Novom Sadu, pripadnici žandarmerije postavili metalne ograde
NIN pre 43 minutajoš 26 povezanih
Ovakvog Nemanju Radonjića je Marakana čekala! "Imali smo dobar osećaj od početka"
Mondo pre 3 satajoš 17 povezanih
Haos u Ukrajini, milion ljudi bez struje! Odjekivale eksplozije, hitna isključenja širom zemlje: Rusija izvela 10 brutalnih napada na energetsku infrastrukturu
Blic pre 24 minutajoš 14 povezanih
Ministar Dačić o novim detaljima ubistva u Leskovcu: Njih dvojica su se poznavali, ubica i nasmrt pretučeni bili u sukobu
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 40.: godini izgleda nerealno, a kad se skine padaju vilice
Blic pre 43 minutajoš 11 povezanih