Повезане вести

НБА кошаркаш пореклом из Србије огласио се поводом сукоба у Израелу: Очајан сам, терористи убијају људе које познајем

НБА кошаркаш пореклом из Србије огласио се поводом сукоба у Израелу: Очајан сам, терористи убијају људе које познајем

Данас 10.10.2023
Дени Авдија, израелски кошаркаш који тренутно наступа у НБА лиги за Вашингтон Визардсе огласио се поводом сукоба у његовој родној земљи. Дени је син Зуфера Авдије, легендарног кошаркаша Црвене звезде, који је крајем 80-их… »
(Фото) кошаркаш дени Авдија поручио: Неке жртве сам познавао лично, тешко је ослободити се тих фотографија из газе

(Фото) кошаркаш дени Авдија поручио: Неке жртве сам познавао лично, тешко је ослободити се тих фотографија из газе

Дневник 10.10.2023
Дени Авдија се огласио због свега што се дешава у Израелу. - Док овде играм кошарку, мисли ми се константно враћају на Израел. Претходне суботе, терористи Хамаса и Исламског Џихада су на 21 месту у Гази извршили нападе… »
Авдија послао потресну поруку: Прогањају ме слике како одводе жене и децу у Газу, неке жртве познајем и лично

Авдија послао потресну поруку: Прогањају ме слике како одводе жене и децу у Газу, неке жртве познајем и лично

Нова 10.10.2023
Није могао да ћути у тренутку док се у његовој држави води рат. Дени Авдија, кошаркаш Вашингтон Визардса и репрезентативац Израела, одлучио је да се огласи и да покаже да је у мислима стално са сопственим народом који трпи… »
Убијају и кољу децу, жене... Огласио се син Звездине легенде потресном поруком о масакру у Израелу

Убијају и кољу децу, жене... Огласио се син Звездине легенде потресном поруком о масакру у Израелу

Вечерње новости 10.10.2023
Дени Авдија, кошаркаш Вашингтон визардса и репрезентативац Израела, одлучио је да се огласи и да покаже да је у мислима стално са сопственим народом који трпи страшне жртве. Фото: Приватна архива Изразио је саучешће породицама… »
Лично познајем неке од жртава! Огласио се "српски Израелац" из НБА: Немилосрдно убијају и кољу децу, жене...

Лично познајем неке од жртава! Огласио се "српски Израелац" из НБА: Немилосрдно убијају и кољу децу, жене...

Мондо 10.10.2023
Дени Авдија се огласио на Инстаграму поводом ратних дешавања у Израелу. Дени Авдија се огласио на Инстаграму поводом ратних дешавања у Израелу. Од суботе трају напади Хамаса на Израел и број жртава, на обе стране, расте из сата… »

Вести дана »