Povezane vesti
Dešan ne zna šta da čini sa Pogbom
Sportske.net 10.10.2023
Selektor Francuske Didije Dešan izjavio je da još uvek neće zauzeti konkretan stav prema Polu Pogbi, nakon suspenzije fudbalera zbog dopinga. "Žao mi je Pogbe, dogodilo mu se dosta toga. Nalazi se u komplikovanoj situaciji. Moraće da se brani, to je… »
Dešan: Žao mi je Pogbe, nalazi se u komplikovanoj situaciji
Politika 10.10.2023
PARIZ – Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan izjavio je danas da se Pol Pogba nalazi u komplikovanoj situaciji, ali je dodao da neće da zauzima kategoričan stav prema napadaču Juventusa, prenose francuski mediji. Pogba se… »
"Žao mi je Pogbe": Selektor Francuske otvorio dušu
Večernje novosti 10.10.2023
Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan izjavio je danas da se Pol Pogba nalazi u komplikovanoj situaciji, ali je dodao da neće da zauzima kategoričan stav prema napadaču Juventusa, prenose francuski mediji. FOTO: AP/Tanjug Pogba se… »
Sport klub 10.10.2023
Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan izjavio je da se Pol Pogba nalazi u komplikovanoj situaciji, ali je dodao da neće da zauzima kategoričan stav prema napadaču Juventusa, prenose francuski mediji. Pogba se suočava sa… »
Sportski žurnal 10.10.2023
Pogba se suočava sa četvorogodišnjom suspenzijom, pošto je i analiza B uzorka pokazala da je bio pozitivan na testosteron. Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan izjavio je danas da se Pol Pogba nalazi u komplikovanoj situaciji, ali… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vratra; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 33 minutajoš 14 povezanih
Policija upala u kuću ministra zdravlja Hrvatske! Na meti su i nekoliko lekara i direktora bolnica
Mondo pre 26 minutajoš 8 povezanih
Ruska vojska u jednom danu izvršila 466 udara u Zaporoškoj oblasti
Politika pre 8 minutajoš 2 povezane
VIDEO Uf, Dončiću, šta uradi ovo posle magične noći? U poslednjem napadu nije ni gledao rivala
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih