Повезане вести
У Београду узела милион, ево колико ће зарадити од 5 арена у Загребу! Око 90.000 људи похрлило да купи карте за Прију!
Мондо 10.10.2023
Александра Пријовић заказала је чак пет концерата у Арени у Загребу. Александра Пријовић заказала је чак пет концерата у Арени у Загребу. Млада певачица Александра Пријовић са само 28 година постигла је невероватан успех у… »
Ево колико ће тачно Александра Пријовић зарадити под концерата само у Загребу, цифра је милионска: Овакво лудило се не памти
Блиц 10.10.2023
Млада музичка звезда Александра Пријовић распродала је карте за четири Арене у Загребу, а сада је заказала и пети концерт у хрватској престоници. У хрватским медијима већ је почело да се рачуна колики профит ће Александра имати… »
Огласила се прија после 5. Арене у Загребу: Вас волим, од срца сам захвална на љубави! Хрвати показали колико воле цајке
Курир 10.10.2023
Александра Пријовић најавила је и пет концерт у загребачкој Арени. - Пета Арена, пета вечер љубави и пет пута хвала! Поносна сам и од срца захвална на количини љубави и подршке коју ми дајете. Не знам што да вам друго кажем… »
Александра Пријовић руши рекорде: Заказала 5. концерт у Загребу
Нова 10.10.2023
Александра Пријовић распродала је четири Арене Загреб, а сада је заказала и пети концерт у престоници Хрватске. Наиме, на данашњем дружењу с новинарима, Александра је окупљенима поклонила улазницу за концерт на којој је… »
Александра Пријовић руши све рекорде! Развалила у београдској Арени, па заказала пети концерт у Загребу!
Мондо 10.10.2023
Александра Пријовић заказала је пети концерт у Загребу. Александра Пријовић заказала је пети концерт у Загребу. Александра Пријовић одржала је три спектакуларна концерта у крцатој Арни у Београду и заказала још четири у Загребу… »
Александра Пријовић заказала пети концерт у Загребу! Српској певачици нико не може да јој стане на црту! Обара рекорде
Курир 10.10.2023
Млада музичка звезда Александра Пријовић распродала је карте за четири Арене у Загребу, а сада је заказала и пети концерт у хрватској престоници. Пријовићка обара све рекорде, па тако да готово не могу да се наброје домаћи… »
На огласу тражи: 10.000 евра за пријовићкин концерт, САД цена још скочила: Загрепчанину нуде огромне суме: "Цело јутро звоне…
Блиц 10.10.2023
Александра Пријовић распродала је карте за четири Арене у Загребу, а у медијима је постао хит човек који се одлучио да две улазнице за концерт огласи на продају за невероватну цифру од 10.000 евра. Он је за тамошње медије… »
Вести дана »
(БЛОГ) Јаћимовић и његов син штрајкују глађу: "Изгубио сам вољу за животом кад сам видео колико су децу испребијали"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 48 повезаних
Метеоролог открио колико ће трајати захлађење и када да очекујемо први снег у Београду
Правда пре 3 сатајош 64 повезане