Povezane vesti
Novi krug podsticaja poslodavcima preko programa „Moja prva plata“
Rešetka 10.10.2023
Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) raspisala je Javni poziv za realizaciju programa podsticanja zapošljavanja mladih „Moja prva plata”, koji će biti realizovan kroz četiri faze. Planirano je da se u novom ciklusu programa uključi do 10.000 mladih… »
Počele prijave poslodavaca za program "Moja prva plata"
Južne vesti 10.10.2023
Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je Javni poziv za realizaciju programa “Moja prva plata” i zainteresovani poslodavci od danas, 10. oktobra, mogu da se prijave za učešće u programu. Od 6. novembra kreću prijave mladih, kojima će u ovom… »
Raspisan javni poziv za programa podsticanja zapošljavanja mladih ‘Moja prva plata’
Sandžak press 10.10.2023
Nacionalna služba za zapošljavanje objavila je da je danas raspisala javni poziv za realizaciju programa podsticanja zapošljavanja mladih “Moja prva plata” za 2023, koji će biti realizovan kroz četiri faze, a trebalo bi da omogući prvo radno iskustvo za… »
Moja prva plata: Otvoren poziv za poslodavce
Bujanovačke 10.10.2023
Bujanovac, 10. oktobar 2023. Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je javni poziv za poslodavce za realizaciju programa „Moja prva plata“ za 2023. godinu, koji će biti realizovan kroz četiri faze, a trebalo bi da omogući prvo radno iskustvo za… »
Vesti dana »
Vučić:Nije stigla odluka SAD o produženju licence NIS-u, data dozvola da rafinerija prestane da radi
Beta pre 53 minutajoš 39 povezanih
Vazduh u Leskovcu među najzagađenijima u Srbiji, ne preporučuje se boravak napolju
Jugmedia pre 1 satjoš 13 povezanih
Vučić: Nismo dobili pozitivnu odluku za nastavak rada rafinerije, dogovorili smo se da do kraje nedelje obezbedimo platni promet sa NIS-om
RTV pre 18 minutajoš 77 povezanih
MUP: Zbog guste magle apelujemo da se smanji brzina kretanja i poveća odstojanje
Sputnik pre 2 satajoš 38 povezanih