Povezane vesti
"Cepaj brate postao sam ćale" Posle dva unuka, Đani dobio unuku! Ponosni tata proslavio i objavio sliku iz porodilišta!
Mondo 10.10.2023
Jedan od najpopularnijih folkera Radiša Trajković Đani postao je deda treći put. Jedan od najpopularnijih folkera Radiša Trajković Đani postao je deda treći put. Radiša Trajković Đani ponovo je postao deda, a njegov sin Marko Trajković dobio… »
Slavlje u Đanijevom domu: Pevač dobio unuku FOTO
Nova 10.10.2023
Sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko, dobio je ćerku. Prema njegovim najnovijim storijima, slavlje povodom rođenja devojčice već je uveliko u toku, a majica mu je cela pocepana. „Cepaj, brale, postao sam ćale“, napisao je on kratko… »
(Foto) Đani dobio unuku: Folkerov sin slavi: "Cepaj brale, postao sam ćale"
Blic 10.10.2023
Folk pevač Radiša Trajković Đani dobio je unuku. Naime, folkerov sin Marko Trajković dobio je ćerku, a na Instagramu su osvanule fotografije sa slavlja. Marku su najbliži na privatnoj proslavi pocepali majicu, nakon što se saznalo da je postao… »
Vesti dana »

Incident u Pionirskom parku u Beogradu: Šta se dogodilo između Željka Latasa i Miloša Pavlovića
BBC News pre 39 minutajoš 38 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 3 satajoš 12 povezanih