Povezane vesti
"Cepaj brate postao sam ćale" Posle dva unuka, Đani dobio unuku! Ponosni tata proslavio i objavio sliku iz porodilišta!
Mondo 10.10.2023
Jedan od najpopularnijih folkera Radiša Trajković Đani postao je deda treći put. Jedan od najpopularnijih folkera Radiša Trajković Đani postao je deda treći put. Radiša Trajković Đani ponovo je postao deda, a njegov sin Marko Trajković dobio je ćerku. Na… »
Slavlje u Đanijevom domu: Pevač dobio unuku FOTO
Nova 10.10.2023
Sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko, dobio je ćerku. Prema njegovim najnovijim storijima, slavlje povodom rođenja devojčice već je uveliko u toku, a majica mu je cela pocepana. „Cepaj, brale, postao sam ćale“, napisao je on kratko. Supruga… »
(Foto) Đani dobio unuku: Folkerov sin slavi: "Cepaj brale, postao sam ćale"
Blic 10.10.2023
Folk pevač Radiša Trajković Đani dobio je unuku. Naime, folkerov sin Marko Trajković dobio je ćerku, a na Instagramu su osvanule fotografije sa slavlja. Marku su najbliži na privatnoj proslavi pocepali majicu, nakon što se saznalo da je postao otac. -… »
Vesti dana »
Tramp posle razgovora sa Sijem: 'Neverovatan sastanak, snizićemo carine Kini'
BBC News pre 31 minutajoš 41 povezana
Jokić: Hajde da prestanemo sa pričom da deluje kao da sve radim bez napora (video)
Sportski žurnal pre 1 minutjoš 29 povezanih
Ceo Jadran pod alarmom zbog jakog vetra i obilne kiše, iznad Hrvatske stiže saharski pesak
Telegraf pre 27 minutajoš 15 povezanih
Elektrodistribucija Niš – radovi i isključenja za 30.10.2025
Gradski portal 018 pre 16 minutajoš 8 povezanih
Rusija testirala nuklearni supertorpedo, procurile obaveštajne procene o Putinu: Šta se juče desilo u svetu?
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih