Povezane vesti
Manekenka prvi put pokazala trudnički stomak: Dejana Živković zablistala u trudnoći "Još jedno čudo na putu..."
Kurir 10.10.2023
Dejana Živković ponovo je trudna i čeka drugo dete, a sada je se prvi put oglasila i progovorila o drugoj trudnoći. Naime, poznata manekenka je na svom Instagram profilu okačila par fotografija i pokazala trudnički stomak. Dejana je otkrila da ima… »
Utegla se u haljinu i pokazala kako izgleda u 8.: Mesecu Naša manekenka ima veliki razlog za slavlje, sve objavila javno…
Blic 10.10.2023
Manekenka Dejana Živković u 8. je mesecu trudnoće, a juče je proslavila 31. rođendan. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa proslave, na sebi je imala usku, plavu haljinu koja je istakla njen stomak, a pokazala je i… »
Top majica i uske helanke: Ana Ćurčić objavila fotografiju iz teretane i pokazala kako sada izgleda: "Krenula sam jako"…
Blic 10.10.2023
Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić u poslednje vreme vodi računa o svom fizičkom izgledu, a sada je pokazala kako održava liniju. Ona često boravi u teretani, a sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i pokazala kako sada izgleda… »
"Krenula sam jako" Ana Ćurčić se oglasila iz teretane, mišići pucaju na sve strane, a teške muke tek slede! (foto)
Kurir 10.10.2023
Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić u poslednje vreme vodi računa o svom fizičkom izgledu, a sada je pokazala kako održava liniju. Ona često boravi u teretani, a sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i pokazala kako sada izgleda… »
Vesti dana »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je jače nego kad neko dobije ulicu posthumno
Kurir pre 35 minutajoš 29 povezanih
Predložen pritvor za Vesića, Tanasković i 11 osumnjičenih, za ženom koja je u inostranstvu poternica
Radio 021 pre 54 minutajoš 7 povezanih
Zvaničnici uputili saučešće povodom smrti Dragana Markovića Palme
Politika pre 35 minutajoš 3 povezane
Jokić hteo da "ubije" sudiju na 7 sekundi do kraja: Ovako besnog Srbina dugo nismo videli
Telegraf pre 59 minutajoš 10 povezanih
Koju poruku je Putin hteo da pošalje Zapadu lansiranjem rakete "orešnik": "Ovo je bilo upozorenje Americi"
Blic pre 35 minutajoš 3 povezane