Povezane vesti
Gradonačelnik Đurić ugostio učenike Muzičke škole, Mladi talenti najbolji ambasadori Novog Sada
Kurir 10.10.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je primio mlade polaznike Muzičke škole "Isidor Bajić", koji su nedavno muzicirali u Francuskoj. „Svoje utiske iz Francuske, gde u predstavljali naš grad, preneli su mi učenici Muzičke škole "Isidor Bajić". Oni su… »
Gradonačelnik Đurić ugostio učenike muzičke škole: Mladi talenti najbolji ambasadori Novog Sada
Telegraf 10.10.2023
Oni su nedavno imali koncert u našem bratskom gradu Taverni u Francuskoj. Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurićje primio mlade polaznike Muzičke škole "Isidor Bajić", koji su nedavno muzicirali u Francuskoj. - Svoje utiske iz Francuske, gde su… »
Gradonačelnik Đurić ugostio učenike Muzičke škole, Mladi talenti najbolji ambasadori Novog Sada
Dnevnik 10.10.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je primio mlade polaznike Muzičke škole "Isidor Bajić", koji su nedavno muzicirali u Francuskoj. „Svoje utiske iz Francuske, gde u predstavljali naš grad, preneli su mi učenici Muzičke škole "Isidor Bajić". Oni su… »
Vesti dana »

Svečano otvaranje auto-puta do Požege; Vučić: Ponosan sam, jer smo uprkos svemu završili najtežu deonicu
RTS pre 20 minutajoš 32 povezane

Šesti dan protesta u Srbiji: Blokade širom zemlje, uključujući EXPO, pojačana policija i pozivi na podršku
Serbian News Media pre 35 minutajoš 25 povezanih

Hrišćanski kamp Mistik pretvoren u horor priču! Stravične poplave odnele 24 života! Nestale 23 devojčice, roditelji u suzama! Ceo Teksas na nogama! (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana

Neverovaran preokret vremena! Nakon 40°C, u Srbiju stižu obilne padavine i oluje sa grmljavinom: Evo i kada
Telegraf pre 40 minutajoš 17 povezanih