Povezane vesti
Izvestilac EP za Srbiju Vladimir Bilčik Proširenje je ponovo na agendi, ono je u interesu EU, a Srbija treba ovo da uradi
Dnevnik 10.10.2023
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je danas da je proširenje Evropske unije ponovo na agendi, kao i da je ono u geostrateškom interesu Unije. „Mislim da je poruka veoma jasna. Proširenje je ponovo na agendi na najvišem… »
Bilčik: Proširenje ponovo na agendi, ono je u geostrateškom interesu EU
Euronews 10.10.2023
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je da je proširenje Evropske unije ponovo na agendi, kao i da je ono u geostrateškom interesu Unije. "Mislim da je poruka veoma jasna. Proširenje je ponovo na agendi na najvišem političkom… »
Bilčik: Proširenje je ponovo na agendi, ono je u geostrateškom interesu EU
Insajder 10.10.2023
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik izjavio je da je proširenje Evropske unije ponovo na agendi, kao i da je ono u geostrateškom interesu Unije. "Mislim da je poruka veoma jasna. Proširenje je ponovo na agendi na najvišem političkom… »
Vesti dana »
Užasne vesti! Fudbaler teško povređen u jezivoj nesreći u švajcarskom skijalištu - ima teške opekotine!
Kurir pre 3 minutajoš 61 povezana
EU započela prekogranično oporezivanje ugljenika, naplata karbonskih taksi od danas i u Srbiji
RTV pre 4 satijoš 35 povezanih
BLOG UŽIVO Petodnevna žalost u Švajcarskoj: Svedok opisao stravične detalj požara
Nova pre 3 minutajoš 90 povezanih
Obradović pred jedan od najvažnijih mečeva u Evroligi: „Nije im lako, ali imali su vremena za reorganizaciju“
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih