Povezane vesti
Stanko je popio gutljaj kisele vode i preživeo pakao: Jednjak mu je totalno spržen, kafić u Rijeci krije flašice
Nova 11.10.2023
Nakon priče o devetogodišnjem dečaku koji je u jednom ugostiteljskom objektu u Krapini nedavno umesto soka od jabuke iz flašice popio tečnost sa opasnim hemijskim sastavom, oglasio se Stanko Laković iz Pule, koji je u jednom riječkom restoranu na ručku… »
"Spržili su mi jednjak, jedva sam ostao živ"- Stanko u kafiću naručio kiselu vodu, popio kiselinu: Usta su mi izgorela
Mondo 11.10.2023
Stanko je u restoranu u Rijeci, umesto naručene kisele vode, dobio kiselinu, zbog čega je jedva ostao živ. Stanko je u restoranu u Rijeci, umesto naručene kisele vode, dobio kiselinu, zbog čega je jedva ostao živ. Stanko Laković iz Pule sa suprugom je… »
Stanko naručio kiselu vodu, poslužili mu nešto što mu je spalilo utrobu: Poseta restoranu mu umalo došla glave
Telegraf 11.10.2023
Bezazlen odlazak na ručak u jedan riječki restoran za 41-godišnjaka je umalo završio kobno. Samo nekoliko kapi mu je spalilo utrobu, te ga je odvezla Hitna pomoć. Do sada je smršao 20 kilograma i moraju mu širiti jednjak da bi mogao da guta supu ili… »
"Popio sam malo i spalio jednjak": Stanko naručio kiselu vodu u restoranu, ono što mu je posluženo zamalo ga koštalo života…
Blic 10.10.2023
Bračni par iz Pule seo je na ručak u jedan restoran u Rijeci, prilikom čega su naručili mineralnu vodu, koja im je servirana u flašama pre ručka. Međutim, u flašama nije bila kisela voda, što je ispričao Stanko Laković za "RTL" šta se dogodilo nakon što… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Si priredio spektakularan doček Trampu a onda ga upozorio na opasnost od novog rata
Nova pre 27 minutajoš 34 povezane
Vojvodina je bila potkradana protiv Zvezde? Oglasio se sudijski ekspert posle finala Kupa
Mondo pre 32 minutajoš 22 povezane
Poslanici nastavljaju sednicu o izmeni izbornih zakona: Ova novina izaziva najviše polemike
Blic pre 17 minutajoš 11 povezanih