Povezane vesti

"Bilo je mnogo krvi, ja sam ga ubo jednom, pretio je silovanjem": Počelo suđenje za pokušaj ubistva u kockarnici u Novom…

"Bilo je mnogo krvi, ja sam ga ubo jednom, pretio je silovanjem": Počelo suđenje za pokušaj ubistva u kockarnici u Novom…

Kurir 11.10.2023
Suđenje Aleksandru K. (27) iz Kule i Lazaru P. (28) iz Novog Sada, koji se terete da su 13. aprila prošle godine na Bulevaru oslobođenja, ispred jedne novosadske kockarnice, počinili krivično delo ubistva u pokušaju Aleksandra T. (38) iz Kule… »
Počelo SUđENjE za pokušaj ubistva kuljanina Aleksandar Tokarek izboden ispred jedne novosadske kockarnice

Počelo SUđENjE za pokušaj ubistva kuljanina Aleksandar Tokarek izboden ispred jedne novosadske kockarnice

Dnevnik 11.10.2023
Suđenje Aleksandru Kovaču (27) iz Kule i Lazaru Pantiću (28) iz Novog Sada, koji se terete da su 13. aprila prošle godine na Bulevaru oslobođenja, ispred jedne novosadske kockarnice, počinili krivično delo ubistva u pokušaju Aleksandra Tokareka… »
Suđenje za pokušaj ubistva: Optuženi tvrdi da je oštećenog ubo "samo jednom u zadnjicu"

Suđenje za pokušaj ubistva: Optuženi tvrdi da je oštećenog ubo "samo jednom u zadnjicu"

Radio 021 11.10.2023
Suđenje A. K. (27) iz Kule i L. P. (28) iz Novog Sada za pokušaj ubistva počelo je u novosadskom višem sudu. Oni se terete da su aprila prošle godine na Bulevaru oslobođenja ispred kladionice pokušali da ubiju tridesetosmogodišnjeg Kuljanina, tako… »

Vesti dana »