Povezane vesti
„Prenemaže se, ja, ja, pa ja“: Vesna Đogani ponovo isprozivala Milicu Pavlović, ona joj odmah odgovorila
Nova 11.10.2023
Pevačica Vesna Đogani, nedavno je izjavila da je Milica Pavlović najviše iritira na estradi, a sada je ponovo iznenadila komentarom na račun svoje koleginice. Pevačica Vesna Đogani, nedavno je izjavila da je Milica Pavlović najviše iritira na estradi, a… »
"Prenemaže se, ja, ja, pa ja" Vesna Đogani ponovo isprozivala Milicu Pavlović, ona joj odmah odgovorila i ovakvu reakciju niko…
Blic 11.10.2023
Pevačica Vesna Đogani, nedavno je izjavila da je Milica Pavlović najviše iritira na estradi, a sada je ponovo, komentarom na račun svoje koleginice, iznenadila. Ipak, Milica nije ostala imuna na njene reči, to joj je odmah odgovorila. Naime, pre nego što… »
"Mnogo mi se prenemaže" Vesna Đogani opet prozvala Milicu Pavlović, ona joj odmah odgovorila! Ovakvu reakciju niko nije…
Kurir 11.10.2023
Pevačica Vesna Đogani izjavila je da je Milica Pavlović najviše iritira na estradi, a sada je ponovo kod Ognjena Amidžića ponovila da menja kanal čim se na ekranu pojavi Pavlovićeva. Milica nije ostala imuna i odgovorila joj je na svoj način. Прикажи ову… »
Vesti dana »

Poskupljenje struje na pomolu, EPS tvrdi da je sistem stabilan
Serbian News Media pre 2 satajoš 32 povezane

Tolkač: I za Srbiju dobro ako kraj rata u Ukrajini podrazumeva poštovanje međunarodnog prava
Beta pre 1 satjoš 41 povezana

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih

Visoke temperature i rizik od požara u Srbiji: požar na Divčibarima i upozorenja RHMZ
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane