Повезане вести

„Пренемаже се, ја, ја, па ја“: Весна Ђогани поново испрозивала Милицу Павловић, она јој одмах одговорила

„Пренемаже се, ја, ја, па ја“: Весна Ђогани поново испрозивала Милицу Павловић, она јој одмах одговорила

Нова 11.10.2023
Певачица Весна Ђогани, недавно је изјавила да је Милица Павловић највише иритира на естради, а сада је поново изненадила коментаром на рачун своје колегинице. Певачица Весна Ђогани, недавно је изјавила да је Милица Павловић… »
"Пренемаже се, ја, ја, па ја" Весна Ђогани поново испрозивала Милицу Павловић, она јој одмах одговорила и овакву реакцију нико…

"Пренемаже се, ја, ја, па ја" Весна Ђогани поново испрозивала Милицу Павловић, она јој одмах одговорила и овакву реакцију нико…

Блиц 11.10.2023
Певачица Весна Ђогани, недавно је изјавила да је Милица Павловић највише иритира на естради, а сада је поново, коментаром на рачун своје колегинице, изненадила. Ипак, Милица није остала имуна на њене речи, то јој је одмах… »
"Много ми се пренемаже" Весна Ђогани опет прозвала Милицу Павловић, она јој одмах одговорила! Овакву реакцију нико није…

"Много ми се пренемаже" Весна Ђогани опет прозвала Милицу Павловић, она јој одмах одговорила! Овакву реакцију нико није…

Курир 11.10.2023
Певачица Весна Ђогани изјавила је да је Милица Павловић највише иритира на естради, а сада је поново код Огњена Амиџића поновила да мења канал чим се на екрану појави Павловићева. Милица није остала имуна и одговорила јој је… »

Вести дана »