Povezane vesti
„Prenemaže se, ja, ja, pa ja“: Vesna Đogani ponovo isprozivala Milicu Pavlović, ona joj odmah odgovorila
Nova 11.10.2023
Pevačica Vesna Đogani, nedavno je izjavila da je Milica Pavlović najviše iritira na estradi, a sada je ponovo iznenadila komentarom na račun svoje koleginice. Pevačica Vesna Đogani, nedavno je izjavila da je Milica Pavlović najviše iritira na estradi, a… »
"Prenemaže se, ja, ja, pa ja" Vesna Đogani ponovo isprozivala Milicu Pavlović, ona joj odmah odgovorila i ovakvu reakciju niko…
Blic 11.10.2023
Pevačica Vesna Đogani, nedavno je izjavila da je Milica Pavlović najviše iritira na estradi, a sada je ponovo, komentarom na račun svoje koleginice, iznenadila. Ipak, Milica nije ostala imuna na njene reči, to joj je odmah odgovorila. Naime, pre nego što… »
"Mnogo mi se prenemaže" Vesna Đogani opet prozvala Milicu Pavlović, ona joj odmah odgovorila! Ovakvu reakciju niko nije…
Kurir 11.10.2023
Pevačica Vesna Đogani izjavila je da je Milica Pavlović najviše iritira na estradi, a sada je ponovo kod Ognjena Amidžića ponovila da menja kanal čim se na ekranu pojavi Pavlovićeva. Milica nije ostala imuna i odgovorila joj je na svoj način. Прикажи ову… »
Vesti dana »

Prva objava iz kremlja nakon zemljotresa i cunamija! Rusija donela odluku za najteže pogođene regione, evakuacije od Kolumbije do Novog Zelanda (foto, video)
Kurir pre 6 minutajoš 193 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 27 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 6 minutajoš 20 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 18 povezanih