Povezane vesti

Prijovićkin prst u oko hrvatskim i srpskim nacionalistima: Prijo, uzmi te milione u Zagrebu, svima u inat

Prijovićkin prst u oko hrvatskim i srpskim nacionalistima: Prijo, uzmi te milione u Zagrebu, svima u inat

Nova 11.10.2023
Aleksandra Prijović najavila je i peti koncert u zagrebačkoj Areni, što je glavna tema u domaćim, ali i u hrvatskim medijima, kao i uopšte na javnoj sceni. Kako je Prijovićka navela, velika joj je čast što je ostvarila zavidan uspeh u Hrvatskoj… »
"Što to nisi rekla pre arene, poštena ženo?!" Razapeli Priju na mrežama zbog izjave da nije samo srpska pevačica

"Što to nisi rekla pre arene, poštena ženo?!" Razapeli Priju na mrežama zbog izjave da nije samo srpska pevačica

Mondo 11.10.2023
Aleksandra Prijović našla se na meti žestokih osuda nakon što je izjavila da ne voli kada pored njenog imena stoji da je samo "srpska pevačica". Aleksandra Prijović našla se na meti žestokih osuda nakon što je izjavila da ne voli kada pored… »
Oglasila se prija nakon izjave da nije samo srpska pevačica! Izazvala haos - "Ne odričem se svog nikada, žao mi je!"

Oglasila se prija nakon izjave da nije samo srpska pevačica! Izazvala haos - "Ne odričem se svog nikada, žao mi je!"

Mondo 11.10.2023
Aleksandra Prijović oglasila se nakon izjave da ne želi je nazivaju samo kao "srpsku pevačicu". Aleksandra Prijović oglasila se nakon izjave da ne želi je nazivaju samo kao "srpsku pevačicu". Nakon tri koncerta u prepunoj beogradskoj Areni… »
Aleksandra Prijović: Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja!

Aleksandra Prijović: Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja!

Svet plus 11.10.2023
Pevačica Aleksandra Prijović, iako to nikada ne radi, odlučila je da demantuje vest kako se odriče svog naroda. Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj! Aleksandra je dala intervju za hrvatske medije, a sada je objasnila… »
"Uzeše nam susjedi Priju" Breninu snajku razapeli na društvenim mrežama! Fanovi besni zbog izjave da nije samo srpska…

"Uzeše nam susjedi Priju" Breninu snajku razapeli na društvenim mrežama! Fanovi besni zbog izjave da nije samo srpska…

Kurir 11.10.2023
Aleksandru Prijović napali su na društvenim mrežama zbog izjave koju je dala za hrvatske medije da ona nije samo " srpska pevačica", već da pripada svima. Ova njena izjava izazvala je jako burne reakcije na društvenim mrežama, a negativni komentari… »
"Nikada se ne odričem svog": Aleksandra Prijović se oglasila nakon navodne izjave za hrvatske medije koja je podigla buru

"Nikada se ne odričem svog": Aleksandra Prijović se oglasila nakon navodne izjave za hrvatske medije koja je podigla buru

Blic 11.10.2023
Nakon što su pojedini mediji preneli navodnu izjavu Aleksandre Prijović za hrvatske medije u kojoj piše da se ograđuje od svog naroda, mlada zvezda se oglasila i demantovala te navode. Prijovićka se sada oglasila i objasnila šta je u pomenutom… »
Prvo prijino oglašavanje posle izjave koja je izazvala haos u Srbiji: Ja sam Srpkinja rođena u Hrvatskoj! Ne odričem se svog…

Prvo prijino oglašavanje posle izjave koja je izazvala haos u Srbiji: Ja sam Srpkinja rođena u Hrvatskoj! Ne odričem se svog…

Kurir 11.10.2023
Aleksandru Prijović napali su na društvenim mrežama zbog izjave koju je dala za hrvatske medije da ona nije samo "srpska pevačica", već da pripada svima. Ovim povodom se Aleksandra sada i oglasila, te istakla da je njena izjava pogrešno… »

Vesti dana »