Повезане вести

Пријовићкин прст у око хрватским и српским националистима: Пријо, узми те милионе у Загребу, свима у инат

Пријовићкин прст у око хрватским и српским националистима: Пријо, узми те милионе у Загребу, свима у инат

Нова 11.10.2023
Александра Пријовић најавила је и пети концерт у загребачкој Арени, што је главна тема у домаћим, али и у хрватским медијима, као и уопште на јавној сцени. Како је Пријовићка навела, велика јој је част што је остварила завидан… »
"Што то ниси рекла пре арене, поштена жено?!" Разапели Прију на мрежама због изјаве да није само српска певачица

"Што то ниси рекла пре арене, поштена жено?!" Разапели Прију на мрежама због изјаве да није само српска певачица

Мондо 11.10.2023
Александра Пријовић нашла се на мети жестоких осуда након што је изјавила да не воли када поред њеног имена стоји да је само "српска певачица". Александра Пријовић нашла се на мети жестоких осуда након што је изјавила да не воли… »
Огласила се прија након изјаве да није само српска певачица! Изазвала хаос - "Не одричем се свог никада, жао ми је!"

Огласила се прија након изјаве да није само српска певачица! Изазвала хаос - "Не одричем се свог никада, жао ми је!"

Мондо 11.10.2023
Александра Пријовић огласила се након изјаве да не жели је називају само као "српску певачицу". Александра Пријовић огласила се након изјаве да не жели је називају само као "српску певачицу". Након три концерта у препуној… »
"Узеше нам сусједи Прију" Бренину снајку разапели на друштвеним мрежама! Фанови бесни због изјаве да није само српска певачица…

"Узеше нам сусједи Прију" Бренину снајку разапели на друштвеним мрежама! Фанови бесни због изјаве да није само српска певачица…

Курир 11.10.2023
Александру Пријовић напали су на друштвеним мрежама због изјаве коју је дала за хрватске медије да она није само " српска певачица", већ да припада свима. Ова њена изјава изазвала је јако бурне реакције на друштвеним мрежама, а… »
"Никада се не одричем свог": Александра Пријовић се огласила након наводне изјаве за хрватске медије која је подигла буру

"Никада се не одричем свог": Александра Пријовић се огласила након наводне изјаве за хрватске медије која је подигла буру

Блиц 11.10.2023
Након што су поједини медији пренели наводну изјаву Александре Пријовић за хрватске медије у којој пише да се ограђује од свог народа, млада звезда се огласила и демантовала те наводе. Пријовићка се сада огласила и објаснила шта… »
Прво пријино оглашавање после изјаве која је изазвала хаос у Србији: Ја сам Српкиња рођена у Хрватској! Не одричем се свог…

Прво пријино оглашавање после изјаве која је изазвала хаос у Србији: Ја сам Српкиња рођена у Хрватској! Не одричем се свог…

Курир 11.10.2023
Александру Пријовић напали су на друштвеним мрежама због изјаве коју је дала за хрватске медије да она није само "српска певачица", већ да припада свима. Овим поводом се Александра сада и огласила, те истакла да је њена изјава… »

Вести дана »