Povezane vesti
„Veoma značajna saradnja“: Premijer Republike Srpske u Moskvi na Ruskoj nedelji energetike /foto/
Sputnik 11.10.2023
Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković putuje u Moskvu gde će na poziv potpredsednika ruske Vlade Aleksandra Novaka učestvovati na Međunarodnom forumu „Ruska energetska sedmica 2023“. Višković će se obratiti na panelu… »
Premijer Republike Srpske u poseti Rusiji
N1 Info 11.10.2023
Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković od boravi u radnoj poseti Rusiji, gde će na poziv potpredsednika ruske vlade Aleksandra Novaka učestvovati na međunarodnom forumu "Ruska energetska sedmica". Višković će se na forumu u Moskvi… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 5 minutajoš 54 povezane
I Hamas spreman na prekid vatre: Palestinska ekstremistička organizacija posla poruku zemljama koje posreduju u pregovorima s Izraelom
Kurir pre 41 minutajoš 41 povezana
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 22 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 30 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 47 minutajoš 9 povezanih