Povezane vesti
Vlada dobila zahtev da se poveća broj vaučera za odmor
Nova ekonomija 11.10.2023
Udruženje građana Moja Srbija uputilo je novi poziv Vladi Srbije da u narednoj godini pusti u opticaj 250.000 vaučera za odmor u Srbiji u vrednosti od po 10.000 dinara. Udruženje je navelo da su u predlogu republičkog budžeta za narednu godinu predviđena… »
Inicijativa za povećanje broja vaučera za odmor u Srbiji u 2024. godini
Biznis.rs 11.10.2023
Udruženje Moja Srbija traži da Vlada pusti u opticaj 250.000 vaučera od po 10.000 dinara. Udruženje Moja Srbija uputilo je danas poziv Vladi da u narednoj godini pusti u opticaj 250.000 vaučera za odmor u zemlji i u nominalnoj vrednosti od po 10.000… »
Udruženje Moja Srbija pozvalo Vladu da u 2024. pusti u opticaj 250.000 vaučera za odmor
Danas 11.10.2023
Udruženje Moja Srbija uputilo je danas poziv Vladi da u narednoj godini pusti u opticaj 250.000 vaučera za odmor u zemlji i u nominalnoj vrednosti od po 10.000 dinara, odnosno dvostruko više nego što vrede sada. „Iz iskustva stečenog tokom prethodnih… »
Vesti dana »

Jako nevreme pogodilo sever Srbije: Obilna kiša u Subotici, oborena stabla u Bajmoku, RHMZ izdao hitno upozorenje
Euronews pre 42 minutajoš 26 povezanih

Putin spreman da se odrekne dela teritorije?! Upravo stigle ključne vesti! Evo šta je predsednik Rusije ponudio Ukrajini za konačni kraj krvavog sukoba!
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 37 povezanih