Povezane vesti
Vlada dobila zahtev da se poveća broj vaučera za odmor
Nova ekonomija 11.10.2023
Udruženje građana Moja Srbija uputilo je novi poziv Vladi Srbije da u narednoj godini pusti u opticaj 250.000 vaučera za odmor u Srbiji u vrednosti od po 10.000 dinara. Udruženje je navelo da su u predlogu republičkog budžeta za narednu godinu predviđena… »
Inicijativa za povećanje broja vaučera za odmor u Srbiji u 2024. godini
Biznis.rs 11.10.2023
Udruženje Moja Srbija traži da Vlada pusti u opticaj 250.000 vaučera od po 10.000 dinara. Udruženje Moja Srbija uputilo je danas poziv Vladi da u narednoj godini pusti u opticaj 250.000 vaučera za odmor u zemlji i u nominalnoj vrednosti od po 10.000… »
Udruženje Moja Srbija pozvalo Vladu da u 2024. pusti u opticaj 250.000 vaučera za odmor
Danas 11.10.2023
Udruženje Moja Srbija uputilo je danas poziv Vladi da u narednoj godini pusti u opticaj 250.000 vaučera za odmor u zemlji i u nominalnoj vrednosti od po 10.000 dinara, odnosno dvostruko više nego što vrede sada. „Iz iskustva stečenog tokom prethodnih… »
Vesti dana »

Vučić: Verujem da SAD idu na sankcije NIS-u, Rusi ne žele da prepuste vlasništvo
Euronews pre 20 minutajoš 20 povezanih

Vučić odgovorio zašto je tajno otvorio prugu, pa rekao da mu je žao što sa njim nisu Vesić, Toma Mona i Anita Dimovski
Nova pre 21 minutajoš 66 povezanih

Presretnut i poslednji brod flotile za Gazu: Ni on nije stigao do enklave, Izrael priveo propalestinske aktiviste: Sprečen pokušaj ulaska u zonu aktivnih borbi
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih

Postavljene ograde ispred Skupštine Novog Sada pred početak sednice, zborovi najavili protest
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih