Повезане вести

"Попрскали су ме спрејом, па изударали по глави. Побегли су са 100.000 евра": Бизнисмен о разбојништву

"Попрскали су ме спрејом, па изударали по глави. Побегли су са 100.000 евра": Бизнисмен о разбојништву

Телеграф 11.10.2023
Истрагу води Више јавно тужилаштво у Београду. Бизнисмен Д.Ј. (61) из Београда полицији је пријавио да је јуче нападнит, претучен и опљачкан и да су му двојица разбојника узела 100.000 евра. Међутим, како сазнаје "Телеграф.рс"… »
Бизнисмен лажирао да му је украдено 100.000 евра на Новом Београду? Пријавио напад полицији, десио се шокантан обрт

Бизнисмен лажирао да му је украдено 100.000 евра на Новом Београду? Пријавио напад полицији, десио се шокантан обрт

Мондо 11.10.2023
Бизнисмен Д.Ј. (61) из Београда је пријавио полицији да је опљачкан у уторак на Новом Београду, али се испоставило да је реч о лажној пријави. Бизнисмен Д.Ј. (61) из Београда је пријавио полицији да је опљачкан у уторак на… »
Дрска пљачка у Београду Попрскали су ме спрејом, па изударали и отели 100.000 евра

Дрска пљачка у Београду Попрскали су ме спрејом, па изударали и отели 100.000 евра

Дневник 11.10.2023
Бизнисмен Д.Ј. (61) из Београда полицији је пријавио да је јуче нападнут, претучен и опљачкан и да су му двојица разбојника узела 100.000 евра. Мушкарац је лакше повређен, а полиција је расписала потрагу за младићима. Истрагу је… »
Сазнајемо: Бизнисмен лажно пријавио да је нападнут и опљачкан

Сазнајемо: Бизнисмен лажно пријавио да је нападнут и опљачкан

Телеграф 11.10.2023
Он је полицији јуче испричао да је "новац позајмио, а док је улазио у зграду напала су га двојица младића". Како сазнаје Телеграф.рс, бизнисмен Д.Ј. (61) из Београда лажно је пријавио полицији да је јуче нападну т, претучен и… »
Нокаутиран после судара у Београду Повређени без свести примљен у болницу

Нокаутиран после судара у Београду Повређени без свести примљен у болницу

Дневник 11.10.2023
Мушкарац без свести и са повредом на глави примљен је данас око 11 сати у болницу у Београду, а како "Телеграф.рс сазнаје, повреде је добио након судара. Незванично, возач "опела" је на низбрдици изгубио контролу над возилом и… »
"Претучен сам, отео ми је 100.000 евра": Овако је јуче гласио позив полицији у Београду

"Претучен сам, отео ми је 100.000 евра": Овако је јуче гласио позив полицији у Београду

Телеграф 11.10.2023
О случају је обавештено Више јавно тужилаштво у Београду. Полицију на Новом Београду јуче је позвао Д.Ј. (61) тврдећи да је претучен и опљачкан, сазнаје "Телеграф.рс". Он је рекао да му је разбојник узео торбу са око 100.000… »

Вести дана »