Povezane vesti
Kačavenda će morati da napusti zadrugu: Milena zabrinuta zbog tužbi Ane Ćurčić: "Ko zna šta mi sada rade"
Blic 11.10.2023
Milena Kačavenda je tokom razgovora sa Markom Đedovićem u dvorištu otkrila da uskoro treba da privremeno izađe iz "Elite" zbog suđenja. - Šta je sa tobom? - pitao je Đedović. - Ko zna šta mi sada rade - rekla je zabrinuta Kačavenda koja je svoju rijaliti… »
Milena Kačavenda mora da napusti elitu?! Isplivali detalji tajnog razgovora, priznala sve: "Zvaće me policija"
Kurir 11.10.2023
Milena Kačavenda je razgovarala sa Markom Đedovićem u dvorištu Elite. Njih dvoje su postali vrlo bliski od samog početka te se jedno drugom poveravaju. Kačavenda je tom prilikom otkrila da očekuje da uskoro treba da izađe privremeno iz Elite zbog… »
Vesti dana »
Iranski ambasador: Imamo dobre veze sa Indijom oko prolaska brodova kroz Ormuski moreuz
Beta pre 7 minutajoš 64 povezane
Istoričar Ćurčić: Orban imao srdačne odnose i sa Đinđićem, Koštunicom i Tadićem
Beta pre 1 satjoš 183 povezane
Devojka u kritičnom stanju posle nesreće kod Aleksinca: Lekari se bore za njen život; Pritvor za vozača
B92 pre 3 satajoš 28 povezanih
Zvaničnici EU: Pobeda Mađara predstavlja povratak Mađarske na evropski put
RTV pre 27 minutajoš 37 povezanih
Stižu nam pljuskovi i vetar, evo kada preti jače zahlađenje: Čubrilo otkriva šta nas čeka tokom aprila
Mondo pre 27 minutajoš 26 povezanih