Povezane vesti
Kačavenda će morati da napusti zadrugu: Milena zabrinuta zbog tužbi Ane Ćurčić: "Ko zna šta mi sada rade"
Blic 11.10.2023
Milena Kačavenda je tokom razgovora sa Markom Đedovićem u dvorištu otkrila da uskoro treba da privremeno izađe iz "Elite" zbog suđenja. - Šta je sa tobom? - pitao je Đedović. - Ko zna šta mi sada rade - rekla je zabrinuta Kačavenda koja je svoju rijaliti… »
Milena Kačavenda mora da napusti elitu?! Isplivali detalji tajnog razgovora, priznala sve: "Zvaće me policija"
Kurir 11.10.2023
Milena Kačavenda je razgovarala sa Markom Đedovićem u dvorištu Elite. Njih dvoje su postali vrlo bliski od samog početka te se jedno drugom poveravaju. Kačavenda je tom prilikom otkrila da očekuje da uskoro treba da izađe privremeno iz Elite zbog… »
Vesti dana »

(BLOG) Na poziv studenata građani se u 18 časova okupljaju na Đačkom trgu, a aktivisti SNS-a su u Vinogradima (VIDEO)
Glas Šumadije pre 45 minutajoš 31 povezana

U 112 mesta: 126.000 ljudi, tvrdi MUP! Širom Srbije okupljanja protiv blokada, Vučić u Borči: "Ovde policije nema, nema potrebe" (foto/video)
Blic pre 6 minutajoš 25 povezanih

Da li je Amerika ostala bez slobode govora?! Sve protiv Trampa strogo cenzurisano, vanredno stanje za prisustvo na finalu US Opena! Luka Dončić – čovek koji stavi naciju na pleća i donese je U vrh evropske košarke: Slovenija u osam najboljih!
Hot sport pre 26 minutajoš 27 povezanih

(Video) Košarkaši stigli u Beograd: Nikola Jokić žuri, Dobrića sačekala žena i sin, a atraktivna plavuša poletela u zagrljaj Miciću
Blic pre 3 satajoš 94 povezane

Devetoro Novosađana koji su uhapšeni na protestu u petak pušteno da se brani za slobode, među njima i lekar
N1 Info pre 11 minutajoš 25 povezanih