Povezane vesti

Nestao građevinac Ivica Kocić iz Jakovljeva kod Vlasotinca, pominje se teritorija Beograda

Nestao građevinac Ivica Kocić iz Jakovljeva kod Vlasotinca, pominje se teritorija Beograda

Jugmedia 11.10.2023
Tidesetdvogodišnji Ivica Kocić iz sela Jakovljevo kod Vlasotinca nestao je 7. oktobra posle podne vraćajući se iz Kraljeva preko Beograda, gde mu se izgubio svaki trag, javio je danas Jugmedii njegov drug iz detinjstva. Ivičin nestanak prijavljen je… »
Pomak u potrazi za Ivicom iz Vlasotinca: Mladić tvrdi da ga je video sinoć u Beogradu

Pomak u potrazi za Ivicom iz Vlasotinca: Mladić tvrdi da ga je video sinoć u Beogradu

Telegraf 11.10.2023
Mladić tvrdi da Ivica nema gde da spava i traži da mu se njegov otac javi. Ivici Kocić (31) iz Vlasotinca se u subotu gubi svaki trag. Njegov otac je za Telegraf rekao da Ivica radi u Kraljevu, odakle je krenuo na put, posle čega ga više niko nije ni… »
Nestao ivica (31) iz Vlasotinca: U povratku s posla izgubio mu se trag, otac očajan: "Sve sam prijavio, nadam se najboljem"

Nestao ivica (31) iz Vlasotinca: U povratku s posla izgubio mu se trag, otac očajan: "Sve sam prijavio, nadam se najboljem"

Kurir 11.10.2023
Ivica Kocić (31) iz Vlasotinca nestao je u subotu, potvrdio je njegov otac. Kako je rekao, mladić radi u Kraljevu, odakle je krenuo na put, posle čega mu se gubi svaki trag. "On je bio u Kraljevu, radio. Iz Kraljeva je krenuo u subotu, kolega je sišao… »
Ivica (31) nestao u povratku s posla, otac ga zvao, telefon ne zvoni: "Sve sam prijavio, nadam se najboljem"

Ivica (31) nestao u povratku s posla, otac ga zvao, telefon ne zvoni: "Sve sam prijavio, nadam se najboljem"

Telegraf 11.10.2023
Telefon je najpre zvonio, ali se Ivica nije javio na poziv. Ivica Kocić (31) iz Vlasotinca nestao je u subotu, potvrdio je njegov otac za Telegraf.rs. Kako nam je rekao, mladić radi u Kraljevu, odakle je krenuo na put, posle čega mu se gubi svaki trag… »
Ivica iz Vlasotinca poslednji put viđen pre četiri dana na autobuskoj stanici u Beogradu i od tada mu se gubi svaki trag

Ivica iz Vlasotinca poslednji put viđen pre četiri dana na autobuskoj stanici u Beogradu i od tada mu se gubi svaki trag

Rešetka 11.10.2023
Tridesetjednogodišnji Ivica Kocić iz sela Jakovljevo kod Vlasotinca nestao je u subotu uveče, 7. oktobra, a poslednji put je viđen na autobuskoj stanici u Beogradu, potvrđeno je Rešetki. Ivica je u Beograd pošao iz Kraljeva, gde je inače radio kao… »

Vesti dana »