Povezane vesti

Imam penziju, zgodna sam, šta je problem?! Dabovićka reagovala zbog loših komentara - "Nije ti ovo Onlifens"

Imam penziju, zgodna sam, šta je problem?! Dabovićka reagovala zbog loših komentara - "Nije ti ovo Onlifens"

Mondo 11.10.2023
Milica Dabović reagovala na društvenoj mreži Tviter zbog serije slika na koje pratioci nisu reagovali kako je očekivala. Milica Dabović reagovala na društvenoj mreži Tviter zbog serije slika na koje pratioci nisu reagovali kako je očekivala Milica… »
"Nije ti ovo sajt za odrasle" Milica Dabović šokirala novom fotkom pratioci je urnisali! Intimnom fotografijom napravila haos

"Nije ti ovo sajt za odrasle" Milica Dabović šokirala novom fotkom pratioci je urnisali! Intimnom fotografijom napravila haos

Kurir 11.10.2023
Milica Dabović često je tema domaćih medija zbog svojih poteza, a nakon što je otvorila profil na sajtu za odrasle, sve češće i na ostalim društvenim mrežama pozira golišava. Tako je bilo i ovoga puta. Milica Dabović novac zarađuje… »
"Zbog only: Fans-a me gledaju kao ženu lakog morala" Milica Dabović ogolila dušu o teškom odrastanju, siromaštvu i…

"Zbog only: Fans-a me gledaju kao ženu lakog morala" Milica Dabović ogolila dušu o teškom odrastanju, siromaštvu i…

Blic 10.10.2023
Čini se da je sve već poznato iz života bivše košarkašice Milice Dabović. Međutim, gostujući u emisiji " Biseri sa Vanjom Bulićem" koja se emituje svakog utorka od 21h samo na Blic televiziji, Milica je ogolila dušu i osvrnula se na nimalo lako… »

Vesti dana »