Повезане вести

Имам пензију, згодна сам, шта је проблем?! Дабовићка реаговала због лоших коментара - "Није ти ово Онлифенс"

Имам пензију, згодна сам, шта је проблем?! Дабовићка реаговала због лоших коментара - "Није ти ово Онлифенс"

Мондо 11.10.2023
Милица Дабовић реаговала на друштвеној мрежи Твитер због серије слика на које пратиоци нису реаговали како је очекивала. Милица Дабовић реаговала на друштвеној мрежи Твитер због серије слика на које пратиоци нису реаговали како… »
"Није ти ово сајт за одрасле" Милица Дабовић шокирала новом фотком пратиоци је урнисали! Интимном фотографијом направила хаос

"Није ти ово сајт за одрасле" Милица Дабовић шокирала новом фотком пратиоци је урнисали! Интимном фотографијом направила хаос

Курир 11.10.2023
Милица Дабовић често је тема домаћих медија због својих потеза, а након што је отворила профил на сајту за одрасле, све чешће и на осталим друштвеним мрежама позира голишава. Тако је било и овога пута. Милица Дабовић новац… »
"Због онли: Фанс-а ме гледају као жену лаког морала" Милица Дабовић оголила душу о тешком одрастању, сиромаштву и признала…

"Због онли: Фанс-а ме гледају као жену лаког морала" Милица Дабовић оголила душу о тешком одрастању, сиромаштву и признала…

Блиц 10.10.2023
Чини се да је све већ познато из живота бивше кошаркашице Милице Дабовић. Међутим, гостујући у емисији " Бисери са Вањом Булићем" која се емитује сваког уторка од 21х само на Блиц телевизији, Милица је оголила душу и осврнула се… »

Вести дана »