Povezane vesti
Imam penziju, zgodna sam, šta je problem?! Dabovićka reagovala zbog loših komentara - "Nije ti ovo Onlifens"
Mondo 11.10.2023
Milica Dabović reagovala na društvenoj mreži Tviter zbog serije slika na koje pratioci nisu reagovali kako je očekivala. Milica Dabović reagovala na društvenoj mreži Tviter zbog serije slika na koje pratioci nisu reagovali kako je očekivala Milica… »
"Nije ti ovo sajt za odrasle" Milica Dabović šokirala novom fotkom pratioci je urnisali! Intimnom fotografijom napravila haos
Kurir 11.10.2023
Milica Dabović često je tema domaćih medija zbog svojih poteza, a nakon što je otvorila profil na sajtu za odrasle, sve češće i na ostalim društvenim mrežama pozira golišava. Tako je bilo i ovoga puta. Milica Dabović novac zarađuje prodavajući svoju… »
"Zbog only: Fans-a me gledaju kao ženu lakog morala" Milica Dabović ogolila dušu o teškom odrastanju, siromaštvu i priznala…
Blic 10.10.2023
Čini se da je sve već poznato iz života bivše košarkašice Milice Dabović. Međutim, gostujući u emisiji " Biseri sa Vanjom Bulićem" koja se emituje svakog utorka od 21h samo na Blic televiziji, Milica je ogolila dušu i osvrnula se na nimalo lako… »
Vesti dana »

SNS Novi Pazar: Uspostavljena institucionalna kontrola na DUNP-u
Radio sto plus pre 1 satjoš 26 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 16 minutajoš 59 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 5 satijoš 40 povezanih

RHMZ izdao upozorenje: Pljuskovi, grmljavina i velike količine kiše u ovim delovima Srbije
Euronews pre 4 satijoš 42 povezane