Povezane vesti
Ispovest srpkinje ane za Kurir iz žarišta rata u Izraelu: Sama sam s decom, muž Filip je mobilisan! Strahujemo od terorista…
Kurir 11.10.2023
Mi smo u strahu 24 sata, nakon onoga što se desilo u subotu nismo spavali 36 sati, a sirene za uzbunu se oglašavaju na svega nekoliko sati! Moj suprug je odmah u subotu mobilisan, svedoči za Kurir iz rata zahvaćenog Izraela srpkinja Ana Majić… »
Srpkinja u Aškelonu, u vihoru rata Muž mi je na frontu, sama sam sa decom imamo uzbunu (video)
Dnevnik 11.10.2023
"Imamo uzbunu", ovo su bile reči Ane Majić Georgijević (44) poreklom iz Srbije, koja već pune 22 godine živi u Izraelu, tačnije u gradu Aškelonu sa svojim mužem Filipom (44). Trenutno je tamo sama sa decom, jer su joj muža mobilisali dva sata… »
"Imamo uzbunu, sama sam sa decom, muž je mobilisan": Srpkinja Ana javila se iz žarišta rata u Izraelu
Telegraf 11.10.2023
Uprkos svemu, nastoji da bude vedrog duha uprkos tome što se trenutno nalazi u žarištu rata. "Imamo uzbunu", ovo su bile reči Ane Majić Georgijević (44) poreklom iz Srbije, koja već pune 22 godine živi u Izraelu, tačnije u gradu Aškelonu sa… »
Vesti dana »
Akcijom "Zastani, Srbijo" odata pošta žrtvama u Novom Sadu, Arilju i na Cetinju
RTS pre 3 satajoš 33 povezane
Krivične prijave protiv medija koji su objavili podatke iz pasoša studenata
Radio 021 pre 28 minutajoš 13 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 2 satajoš 4 povezane