Povezane vesti
Tinejdžer gledao kako mu hamasovci ubijaju roditelje: „Moja mama je umrla na meni, a onda su militantni zapalili kuću“
Nova 11.10.2023
Kada su Hamasovi militanti prošle subote upali u kibuc u južnom Izraelu, 16-godišnji Rotem Matias je pomogao svojim roditeljima da zabarikadiraju vrata njihove kuće svime što su mogli pronaći, dušecima i stolovima. Međutim, to nije bilo dovoljno… »
Molio sam se bogu, nije mi bilo bitno kom! Izraelcu Hamas ubio roditelje - mama je umrla na meni, a onda su zapalili sve
Mondo 11.10.2023
Matijasu je Hamas ubio oba roditelja kad su otvorili vatru na njihovu kuću u Izraelu. Matijasu je Hamas ubio oba roditelja kad su otvorili vatru na njihovu kuću u Izraelu. Kada su Hamasovi militanti upali u kibuc na jugu Izraela prošle subote… »
Vesti dana »
Poznato ko će voditi Vojvodinu na Marakani: Klupsko rešenje odmah pred najvećim izazovom!
Hot sport pre 2 satajoš 23 povezane
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Serbian News Media pre 3 satajoš 25 povezanih
(Video) Automobil uleteo u masu ljudi u Berlinu. Haos u centru grada, jedna osoba poginula, bar 15 povređeno! Aktiviran crveni alarm, usledila evakuacija
Kurir pre 1 danjoš 14 povezanih
(Video) Šok u Rusiji! Putinov prijatelj mu "sasuo" u lice predlog za Ukrajinu pred kamerama: Pogledajte njegovu reakciju
Blic pre 4 satijoš 17 povezanih