Povezane vesti
Tinejdžer gledao kako mu hamasovci ubijaju roditelje: „Moja mama je umrla na meni, a onda su militantni zapalili kuću“
Nova 11.10.2023
Kada su Hamasovi militanti prošle subote upali u kibuc u južnom Izraelu, 16-godišnji Rotem Matias je pomogao svojim roditeljima da zabarikadiraju vrata njihove kuće svime što su mogli pronaći, dušecima i stolovima. Međutim, to nije bilo dovoljno… »
Molio sam se bogu, nije mi bilo bitno kom! Izraelcu Hamas ubio roditelje - mama je umrla na meni, a onda su zapalili sve
Mondo 11.10.2023
Matijasu je Hamas ubio oba roditelja kad su otvorili vatru na njihovu kuću u Izraelu. Matijasu je Hamas ubio oba roditelja kad su otvorili vatru na njihovu kuću u Izraelu. Kada su Hamasovi militanti upali u kibuc na jugu Izraela prošle subote… »
Vesti dana »
Uhapšen za napad nožem u Šafarikovoj! Uklanjao dokaze, imao i pomoćnika osumnjičen za pokušaj ubistva
Dnevnik pre 16 minutajoš 46 povezanih
Zašto proleće počinje 20, a ne 21. marta, kako su brojne generacije učile u školi: Evo objašnjenja i još nešto - stizaće nam i 19. marta!
Blic pre 1 satjoš 53 povezane
"Ovo će omogućiti da SAD ostanu energetski dominantne": Amerika ukida sankcije na Iransku naftu?
Telegraf pre 6 minutajoš 23 povezane
Angelina Topić vicešampionka sveta – u spektakularnom finalu podeljena čak tri srebra
RTS pre 31 minutajoš 27 povezanih