Povezane vesti
Tinejdžer gledao kako mu hamasovci ubijaju roditelje: „Moja mama je umrla na meni, a onda su militantni zapalili kuću“
Nova 11.10.2023
Kada su Hamasovi militanti prošle subote upali u kibuc u južnom Izraelu, 16-godišnji Rotem Matias je pomogao svojim roditeljima da zabarikadiraju vrata njihove kuće svime što su mogli pronaći, dušecima i stolovima. Međutim, to nije bilo dovoljno… »
Molio sam se bogu, nije mi bilo bitno kom! Izraelcu Hamas ubio roditelje - mama je umrla na meni, a onda su zapalili sve
Mondo 11.10.2023
Matijasu je Hamas ubio oba roditelja kad su otvorili vatru na njihovu kuću u Izraelu. Matijasu je Hamas ubio oba roditelja kad su otvorili vatru na njihovu kuću u Izraelu. Kada su Hamasovi militanti upali u kibuc na jugu Izraela prošle subote… »
Vesti dana »

Osmesi, blicevi, zlatna ogrlica i Tramp u centru pažnje: Sviće li ‘istorijska zora“ na Bliskom istoku
Danas pre 12 minutajoš 26 povezanih

Bogdanović šokirao javnost Zbog Piksija osam igrača okrenulo leđa reprezentaciji
Dnevnik pre 11 minutajoš 16 povezanih

Hitna pomoć: Tri saobraćajne nezgode u Beogradu, šest lakše povređenih
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih

Bivši ambasador povređen u sudaru Tarzan Milošević je smešten u Klinički cenatar Crne Gore
Alo pre 31 minutajoš 11 povezanih