Povezane vesti
Tinejdžer gledao kako mu hamasovci ubijaju roditelje: „Moja mama je umrla na meni, a onda su militantni zapalili kuću“
Nova 11.10.2023
Kada su Hamasovi militanti prošle subote upali u kibuc u južnom Izraelu, 16-godišnji Rotem Matias je pomogao svojim roditeljima da zabarikadiraju vrata njihove kuće svime što su mogli pronaći, dušecima i stolovima. Međutim, to nije bilo dovoljno… »
Molio sam se bogu, nije mi bilo bitno kom! Izraelcu Hamas ubio roditelje - mama je umrla na meni, a onda su zapalili sve
Mondo 11.10.2023
Matijasu je Hamas ubio oba roditelja kad su otvorili vatru na njihovu kuću u Izraelu. Matijasu je Hamas ubio oba roditelja kad su otvorili vatru na njihovu kuću u Izraelu. Kada su Hamasovi militanti upali u kibuc na jugu Izraela prošle subote… »
Vesti dana »
Zemljotres jačine 7,8 jedinica Rihtera pogodio Filipine – najmanje 12 mrtvih, izdato upozorenje na cunami
RTS pre 8 minutajoš 22 povezane
Nikolić (SNS): Srpska lista osvojila svih 10 mandata, ali ne očekujemo poštenje od Prištine
Danas pre 13 minutajoš 19 povezanih
Naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Nakon par dana suše, vremenski obrt u ovim delovima Srbije. Moguće nevreme (foto)
Dnevnik pre 33 minutajoš 14 povezanih
Novi napadi Irana i Izraela dovode u pitanje šansu za mir
Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 12 povezanih
Simić: Po preliminarnim rezultatima Srpska lista osvojila svih deset mandata na izborima na Kosovu
Beta pre 7 satijoš 7 povezanih