Povezane vesti
Sud u Švedskoj ponovo kaznio Gretu Thunberg
Slobodna Evropa 11.10.2023
Sud u Švedskoj u srijedu je ponovo kaznio klimatsku aktivisticu Gretu Thunberg jer je tokom ekološkog protesta na jugu zemlje u julu ove godine bila nepokorna prema policiji. Okružni sud u Malmeu naložio joj je da plati kaznu od 2.250 kruna (206 dolara)… »
Greta Tunberg ponovo nepokorna policiji na ekološkim protestima, pa kažnjena
Novi magazin 11.10.2023
Sud u Švedskoj danas je ponovo kaznio klimatsku aktivistkinju Gretu Tunberg jer je tokom ekološkog protesta na jugu zemlje u julu ove godine bila nepokorna prema policiji. Okružni sud u Malmeu naložio joj je da plati kaznu od 2.250 kruna (206 dolara)… »
Greta Tunberg ponovo kažnjena zbog neposlušnosti prema policiji na protestima
N1 Info 11.10.2023
Sud u Švedskoj je ponovo kaznio klimatsku aktivistkinju Gretu Tunberg jer je tokom ekološkog protesta na jugu zemlje u julu ove godine bila neposlušna prema policiji. Okružni sud u Malmeu naložio joj je da plati kaznu od 2.250 kruna (206 dolara)… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 21 minutajoš 8 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 35 povezanih