Повезане вести

Шарлот Ремплинг затвара Шекспир фестивал

Шарлот Ремплинг затвара Шекспир фестивал

Политика 12.10.2023
Представом „Шекспир/Бах” у извођењу чувене британске глумице Шарлот Ремплинг и Соње Видер Атертон (виолончело) које су успоставиле својеврсни поетски дијалог између Шекспирових сонета и Бахових свита, вечерас (с почетком у 20… »
Шарлот Ремплинг у Новом Саду: Ух, колико вас је, као да су новинари свуда око мене

Шарлот Ремплинг у Новом Саду: Ух, колико вас је, као да су новинари свуда око мене

Н1 Инфо 12.10.2023
Поводом затварања јубиларног 10. Шекспир фестивала биће изведена представа „Шекспир / Бах“ позоришта Центре Интернатионал де Црéатионс Тхéâтралес / Тхéâтре дес Боуффес ду Норд из Париза, у извођењу чувене светске глумице Шарлот… »
Шарлот Ремплинг затвара 10. Шекспир фестивал

Шарлот Ремплинг затвара 10. Шекспир фестивал

Вечерње новости 12.10.2023
ПОВОДОМ затварања јубиларног 10. Шекспир фестивала биће изведена представа „Шекспир / Бах“ позоришта Центре Интернатионал де Црéатионс Тхéâтралес / Тхéâтре дес Боуффес ду Норд из Париза, у извођењу чувене светске глумице Шарлот… »
"Запазили су ме на улици и ставили пред камере" светска дива Шарлота Ремплинг у Новом Саду: Никад себе нисам сматрала глумицом

"Запазили су ме на улици и ставили пред камере" светска дива Шарлота Ремплинг у Новом Саду: Никад себе нисам сматрала глумицом

Блиц 12.10.2023
Никад себе нисам сматрала глумицом, себе сам смештала у туђу кожу и представљала оно што осећам - рекла је Шарлота Ремплинг. Касни поподневни сати 11 октобра. Топао дан у Новом Саду. И узбудљив догађај; сусрет новинара са… »
Вечерас на сцени Српског народног позоришта Шарлот Ремплинг и Шекспирови сонети

Вечерас на сцени Српског народног позоришта Шарлот Ремплинг и Шекспирови сонети

Дневник 12.10.2023
Светски позната енглеска глумица Шарлот Ремплинг вечерас је у Новом Саду, где ће од 20 часова на сцени "Јован Ђорђевић" Српског народног позоришта казивати Шекспирове сонете у представи „Шекспир / Бах“ позоришта “Центре… »
Данас са Шарлотом Ремплинг: Сада сам само старија верзија себе, и даље сам дете, адолесцент, хипик, млада жена, и мало…

Данас са Шарлотом Ремплинг: Сада сам само старија верзија себе, и даље сам дете, адолесцент, хипик, млада жена, и мало…

Данас 12.10.2023
Шарлоту Ремплинг, једну од највећих дива светске кинематографије први пут ћемо видети на сцени у представи „Шекспир/ Бах“ париског театра „Центре Интернатионал де Црéатионс Тхéâтралес / Тхéâтре дес Боуффес ду Норд“, којом ће… »
Шездесетих је било више слободе на филму: Британска глумица Шарлот Ремплинг у Новом Саду

Шездесетих је било више слободе на филму: Британска глумица Шарлот Ремплинг у Новом Саду

Вечерње новости 11.10.2023
ПОЗНАТА британска филмска и позоришна глумица Шарлот Ремплинг гостоваће у четвртак 12. октобра у Српском народном позоришту у Новом Саду са представом „Шекспир/ Бах“ позоришта “Центре Интернатионал де Црéатионс Тхéâтралес /… »

Вести дана »