Povezane vesti

Nazvala ga indijancem, usledila brutalna prozivka! Reper udario na jk: Baba tripuje Beograđanku, a celer joj viri iz...

Nazvala ga indijancem, usledila brutalna prozivka! Reper udario na jk: Baba tripuje Beograđanku, a celer joj viri iz...

Mondo 12.10.2023
Jelena Karleuša udarila je na mladog repera iz grupe Crni Ceraka, a sada je usledio njegov brutalan odgovor. Jelena Karleuša udarila je na mladog repera iz grupe Crni Ceraka, a sada je usledio njegov brutalan odgovor. Jelena Karleuša koja ovih dana… »
"Ja mislila da je ovaj umro": Radiša isprozivao Jelenu Karleušu - Ako neko naruči njenu pesmu, ja prestajem da pevam!

"Ja mislila da je ovaj umro": Radiša isprozivao Jelenu Karleušu - Ako neko naruči njenu pesmu, ja prestajem da pevam!

Mondo 12.10.2023
Pevačica Jelena Karleuša oštro reagovala na izjavu starijeg kolege Radiše Uroševića. Pevačica Jelena Karleuša oštro reagovala na izjavu starijeg kolege Radiše Uroševića Pevačica Jelena Karleuša poslednjih meseci je u centru pažnje medija… »
"Seljačine, hvataju vas dok dilujete u školskom dvorištu": Karleuša udarila na repere - Crni celer je indijanac!

"Seljačine, hvataju vas dok dilujete u školskom dvorištu": Karleuša udarila na repere - Crni celer je indijanac!

Mondo 12.10.2023
Pevačica Jelena Karleuša objavila stori u kojem Crnog Ceraka naziva dilerom. Pevačica Jelena Karleuša objavila stori u kojem Crnog Ceraka naziva dilerom Pevačica Jelena Karleuša poslednjih dana neprestano ratuje na društvenim mrežama - vređala je… »

Vesti dana »