Повезане вести

Капитен Легије проговорио о паклу у затвору који су преживели Панков и он

Капитен Легије проговорио о паклу у затвору који су преживели Панков и он

Политика 12.10.2023
Не стишава се бура око привођења и тортуре коју су претрпели фудбалери Легије, предвођени Србином Радованом Панковом на гостовању АЗ Алкмару у мечу групне фазе Лиге конференција. Сада је у јавност иступио капитен пољског… »
Саиграч Панкова открио језиве детаље хапшења: Да су упали био би масакр, Раша би настрадао да је отишао сам у затвор

Саиграч Панкова открио језиве детаље хапшења: Да су упали био би масакр, Раша би настрадао да је отишао сам у затвор

Нова 12.10.2023
Тешки тренуци. Након утакмице АЗ Алкмара и Легије ухапшен је српски фудбалер Радован Панков, као и Жосуе, који је капитен тима из Пољске. Разлог је био наводни сукоб гостујуће делегације са припадницима органа реда. Холандска… »
"Да је раша отишао сам, настрадао би": Капитен Легије о паклу кроз који су он и Панков прошли у холандском затвору

"Да је раша отишао сам, настрадао би": Капитен Легије о паклу кроз који су он и Панков прошли у холандском затвору

Вечерње новости 12.10.2023
Варшавска Легија објавила је јуче снимак шокантног хапшења Радована Панкова и Жозуа након гостовању АЗ Алкмару у оквиру групне фазе Лиге конференције. Фото: Профимедиа На том снимку и фотографијама које круже друштвеним… »
Да је раша отишао сам, настрадао би! Капитен Легије открио детаље из затвора: "Полицајци су хтели њега!"

Да је раша отишао сам, настрадао би! Капитен Легије открио детаље из затвора: "Полицајци су хтели њега!"

Мондо 12.10.2023
Капитен Легије из Варшаве Жозуе испричао шта се дешавало у Холандији и како је то утицало на Радована Панкова. Капитен Легије из Варшаве Жозуе испричао шта се дешавало у Холандији и како је то утицало на Радована Панкова. Након… »

Вести дана »