Povezane vesti

Kapiten Legije progovorio o paklu u zatvoru koji su preživeli Pankov i on

Kapiten Legije progovorio o paklu u zatvoru koji su preživeli Pankov i on

Politika 12.10.2023
Ne stišava se bura oko privođenja i torture koju su pretrpeli fudbaleri Legije, predvođeni Srbinom Radovanom Pankovom na gostovanju AZ Alkmaru u meču grupne faze Lige konferencija. Sada je u javnost istupio kapiten poljskog kluba, koji je zajedno sa… »
Saigrač Pankova otkrio jezive detalje hapšenja: Da su upali bio bi masakr, Raša bi nastradao da je otišao sam u zatvor

Saigrač Pankova otkrio jezive detalje hapšenja: Da su upali bio bi masakr, Raša bi nastradao da je otišao sam u zatvor

Nova 12.10.2023
Teški trenuci. Nakon utakmice AZ Alkmara i Legije uhapšen je srpski fudbaler Radovan Pankov, kao i Žosue, koji je kapiten tima iz Poljske. Razlog je bio navodni sukob gostujuće delegacije sa pripadnicima organa reda. Holandska policija je tvrdila da… »
"Da je raša otišao sam, nastradao bi": Kapiten Legije o paklu kroz koji su on i Pankov prošli u holandskom zatvoru

"Da je raša otišao sam, nastradao bi": Kapiten Legije o paklu kroz koji su on i Pankov prošli u holandskom zatvoru

Večernje novosti 12.10.2023
Varšavska Legija objavila je juče snimak šokantnog hapšenja Radovana Pankova i Žozua nakon gostovanju AZ Alkmaru u okviru grupne faze Lige konferencije. Foto: Profimedia Na tom snimku i fotografijama koje kruže društvenim mrežama, može se videti… »
Da je raša otišao sam, nastradao bi! Kapiten Legije otkrio detalje iz zatvora: "Policajci su hteli njega!"

Da je raša otišao sam, nastradao bi! Kapiten Legije otkrio detalje iz zatvora: "Policajci su hteli njega!"

Mondo 12.10.2023
Kapiten Legije iz Varšave Žozue ispričao šta se dešavalo u Holandiji i kako je to uticalo na Radovana Pankova. Kapiten Legije iz Varšave Žozue ispričao šta se dešavalo u Holandiji i kako je to uticalo na Radovana Pankova. Nakon skandaloznih… »

Vesti dana »