Povezane vesti

"Radili su stvari koje ne mogu da izgovorim, nadam se da nisu živi": Ispovest konobarice sa festivala smrti u Izraelu

"Radili su stvari koje ne mogu da izgovorim, nadam se da nisu živi": Ispovest konobarice sa festivala smrti u Izraelu

Mondo 12.10.2023
Konobarica sa festivala smrti u Izraelu je opisala kako je izgledao napad Hamasa na ljude. Konobarica sa festivala smrti u Izraelu je opisala kako je izgledao napad Hamasa na ljude. Jedan od najsmrtonosnijih napada tokom sukoba između Hamasa i Izraela… »
"Radili su stvari koje ne mogu ni da izgovorim" Konobarica na festivalu smrti na koji je upao Hamas: "Nadam se da nisu…

"Radili su stvari koje ne mogu ni da izgovorim" Konobarica na festivalu smrti na koji je upao Hamas: "Nadam se da nisu…

Kurir 12.10.2023
Jedan od najsmrtonosnijih napada tokom napada Hamasa dogodio se na muzičkom festivalu u Izraelu, blizu granice sa Gazom. Hiljade Hamasovih militanata upali su na događaj, pucajući na civile i uzimajući ljude za taoce. Najmanje 260 tela je već… »
„Pevali su i smejali se dok su mi ubijali prijatelje“: Ispovest devojke koja je preživela upad Hamasa na festival

„Pevali su i smejali se dok su mi ubijali prijatelje“: Ispovest devojke koja je preživela upad Hamasa na festival

N1 Info 12.10.2023
Hila Fakliro bila je konobarica na festivalu Supernova na granici Izraela i Gaze, kada su pripadnici Hamasa upali na događaj i počeli da pucaju po ljudima. Ona je za Sky news ispričala kako je satima bežala i kasnije saznala da su neki od njenih… »
Jeziva ispovest svedokinje Hamasovog napada: „Nadam se da mi prijatelji nisu živi jer…“

Jeziva ispovest svedokinje Hamasovog napada: „Nadam se da mi prijatelji nisu živi jer…“

Danas 12.10.2023
Jedan od najsmrtonosnijih napada tokom sukoba Hamasa i Izraela dogodio se na muzičkom festivalu u Izraelu, blizu granice s Gazom. Hiljade Hamasovih militanata upale su na događaj, ubijajući civile i uzimajući ljude za taoce. Najmanje 260 tela već je… »
"Ljudi vrištali dok su se teroristi smejali i pevali": Hila je preživela masakr Hamasa na festivalu: Neke stvari koje su…

"Ljudi vrištali dok su se teroristi smejali i pevali": Hila je preživela masakr Hamasa na festivalu: Neke stvari koje su…

Blic 12.10.2023
Hila Fakliro je bila šankerica na festivalu “Supernova” u pustinji na jugu Izraela blizu granice sa Gazom, kad je došlo do krvavog napada Hamasa. Hiljade Hamasovih militanata upali su na događaj pucajući na civile i otimajući posetioce, u jednom… »

Vesti dana »