Povezane vesti
Gorštak Luka iz BG-a hoće da se vrati na dedovinu: Devojke lude za njim! Grad zamenio kozama i štalom, dobro i zarađuje
Mondo 12.10.2023
Mladi Luka Crepuljarević završio je Ekonomsku školu, a nakon toga se preselio u Beograd zbog studija, ali planira da se vrati u dedovinu u selo Semegnjevo. Mladi Luka Crepuljarević završio je Ekonomsku školu, a nakon toga se preselio u Beograd zbog… »
Gorštak Luka (20) na Zlatiboru ima kuću, a živi u Semegnjevu na dedovini: Završava fakultet, dobro zarađuje, a ima 1 želju…
Kurir 12.10.2023
Sa Zlatibora sam se preselio u svoje selo Semegnjevo na mojoj dedovini gde planiram da živim, osnujem porodicu, gajim živinu i iskoristim sve blagodeti koje mi pruža ova priroda, kaže za Kurir mladić Luka Crepuljarević (20) koji je završio srednju… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Hagu: Cilj optuženih vođa OVK bio da nasiljem steknu kontrolu nad celim Kosovom
Politika pre 1 satjoš 34 povezane
ISTEKAO ROK: U Kragujevcu na šest punktova podneto oko 28.000 zahteva za upis prava svojine na nepokretnosti
InfoKG pre 3 satajoš 79 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1 kod Pionirskog parka
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih
CIK BiH utvrdila: Siniša Karan izabran za predsednika RS, osvojio 224.384, odnosno 50,54 odsto glasova
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih