Povezane vesti
Gorštak Luka iz BG-a hoće da se vrati na dedovinu: Devojke lude za njim! Grad zamenio kozama i štalom, dobro i zarađuje
Mondo 12.10.2023
Mladi Luka Crepuljarević završio je Ekonomsku školu, a nakon toga se preselio u Beograd zbog studija, ali planira da se vrati u dedovinu u selo Semegnjevo. Mladi Luka Crepuljarević završio je Ekonomsku školu, a nakon toga se preselio u Beograd zbog… »
Gorštak Luka (20) na Zlatiboru ima kuću, a živi u Semegnjevu na dedovini: Završava fakultet, dobro zarađuje, a ima 1 želju…
Kurir 12.10.2023
Sa Zlatibora sam se preselio u svoje selo Semegnjevo na mojoj dedovini gde planiram da živim, osnujem porodicu, gajim živinu i iskoristim sve blagodeti koje mi pruža ova priroda, kaže za Kurir mladić Luka Crepuljarević (20) koji je završio srednju… »
Vesti dana »
Mesijeva antologijska utakmica - tri gola, dva rekorda i jedna pobeda ka odbrani titule prvaka sveta VIDEO
Nova pre 34 minutajoš 15 povezanih
Argentina bolja od Alžira, Mesi strelac na petom različitom Svetskom prvenstvu
Radio 021 pre 59 minutajoš 13 povezanih
Treći dan male mature – osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
RTS pre 9 minutajoš 2 povezane
Norveška na krilima Holana srušila Irak - Holan nije mogao do rekorda, ali će po jednom debi ipak večno pamtiti
Nova pre 4 satijoš 7 povezanih
Danas vanredna sednica Skupštine, na dnevnom redu i predlog izmena pravosudnih zakona
RTV pre 53 minutajoš 1 povezana