Povezane vesti

"Blagoslov je što je mrtva" Otac ćerkice (8) koju je ubio Hamas: Ono što rade onima koje su odveli u Gazu, gore je od smrti…

"Blagoslov je što je mrtva" Otac ćerkice (8) koju je ubio Hamas: Ono što rade onima koje su odveli u Gazu, gore je od smrti…

Kurir 12.10.2023
Skrhani otac, sav u suzama, pozdravio je vest da su njegovu osmogodišnju ćerku ubili teroristi Hamasa, umesto da su je uzeli kao taoca tokom krvavog napada na kibuc Beri. Tomas Hend se suočio sa nepodnošljivim dvodnevnim čekanjem na vest o ćerkici… »
Ocu draže što su monstrumi Hamasovci ubili njegovu ćerku (8), nego da su je oteli: "Smrt je bila blagoslov"

Ocu draže što su monstrumi Hamasovci ubili njegovu ćerku (8), nego da su je oteli: "Smrt je bila blagoslov"

Telegraf 12.10.2023
"Rekli su: 'Pronašli smo Emili. Ona je mrtva', a ja sam samo rekao 'Da!'. Rekao sam 'da' i nasmešio se, jer je to najbolja vest s obzirom na mogućnosti koje sam poznavao", rekao je Tomas Hand drhtavim glasom. Shrvani otac je rekao da je pozdravio vest… »
"Mrtva je? Da! To je blagoslov" Uplakani otac čiju su ćerkicu (8) ubili teroristi Hamasa: Ono što rade onima koje su odveli…

"Mrtva je? Da! To je blagoslov" Uplakani otac čiju su ćerkicu (8) ubili teroristi Hamasa: Ono što rade onima koje su odveli…

Blic 12.10.2023
Jedan skrhani otac rekao je da je pozdravio vest da su njegovu osmogodišnju ćerku ubili teroristi Hamasa, umesto da su je uzeli kao taoca tokom varvarskog napada na kibuc Beri. Tomas Hend se suočio sa nepodnošljivim dvodnevnim čekanjem na vesti o… »

Vesti dana »