Povezane vesti
Marko: Napustio sam PSŽ zbog Luisa Enrikea
Sportski žurnal 12.10.2023
Odlučio sam da živim u Parizu po završetku igračke karijere - naveo je Verati. Fudbaler Al Arabija Marko Verati izjavio je da je u letnjem prelaznom roku odlučio da napusti Pari Sen Žermen, pošto mu je novi trener šampiona Francuske Luis Enrike saopštio… »
Nesvakidašnje reči Marka Veratija: "Enrike me oterao, ali je sjajan trener!"
Sportske.net 12.10.2023
Posle 11 godina u Pari sen Žermenu, Marko Verati je otišao iz "grada svetlosti" po dolasku Luisa Enrikea na mesto trenera. Verati je otkrio kakav je razgovor imao sa Špancem oko njegovog daljeg angažmana. "Razgovarao sam sa Luisom Enrikeom i rekao mi je… »
Verati: Napustio sam Pari Sen Žermen zbog Luisa Enrikea
Sport klub 12.10.2023
Verati (30) je bio član Pari Sen Žermena od 2012. do juna ove godine. Fudbaler Al Arabija Marko Verati izjavio je danas da je u letnjem prelaznom roku odlučio da napusti Pari Sen Žermen, pošto mu je novi trener šampiona Francuske Luis Enrike saopštio da… »
Vesti dana »

Hapšenje u Smederevu: Osumnjičen za poresku utaju od oko 196 miliona dinara
Telegraf pre 35 minutajoš 34 povezane

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Zasedanje Skupštine Srbije: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 0 minutajoš 59 povezanih

"Treba slaviti život jer se gasi začas": Ovako je Bešlić govorio o jezivoj tragediji koja mu se dogodila
B92 pre 35 minutajoš 50 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava; Vanredna situacija u još tri opštine
B92 pre 5 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 55 minutajoš 32 povezane