Povezane vesti
Matoru napali da je bila sa rijaliti učesnicom: Devojka ima 19 godina, znamo da nije svetica! Ovaj muškarac poludeo zbog…
Kurir 12.10.2023
Luka Majčica je saopštio Jovani Tomić kako mu se Nemanja poverio i otkrio da je bila sa Stefani Grujić, pa je Nemanja poludeo zbog Lukine izdaje. - Pitaj ga preda mnom ajde - rekla je Matora. - Ja sam morao reći onu stvar - rekao je Lujka. - Da si ti… »
(Foto): Matoru optužili da je bila sa ovom fatalnom cicom iz rijalitija, ona se pravdala i klela cimerima
Blic 12.10.2023
Luka Majčica je saopštio Matoroj kako mu se Nemanja poverio, da je Matora bila sa Stefani, pa je Nemanja poludeo zbog Lukine izdaje. - Pitaj ga preda mnom ajde - rekla je Matora. - Ja sam morao reći onu stvar - rekao je Lujka. - Da si ti rekla da sam… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
FT: Severna Koreja isporučila Rusiji raketne i artiljerijske sisteme dugog dometa
Politika pre 2 minutajoš 3 povezane