Повезане вести
Из ње извиру демони: Свађале се у емисији, сад Венди поново распалила - Она није сестра у Христу, већ брат у антихристу
Мондо 12.10.2023
Весна Вукелић Венди распалила по трансродној певачици Електри Елит, али и теологу с којим се недавно свађала у Јутарњем програму. Весна Вукелић Венди распалила по трансродној певачици Електри Елит, али и теологу с којим се… »
"Електра елите је мува коју сам омлатила муволовком" Венди никад жешће оплела по трансродној колегиници: Из ње извиру демони!…
Курир 12.10.2023
Весна Вукелић Венди жестоко је оплела по Електри Елит, која је за њу истакла да је "срушена шупа" и "да глуми неког православца". Венди је за Курир у свом стилу прокоментарисала увреде које је на њен рачун изнела трансродна… »
Вести дана »
Новосадски средњошколци сутра бојкотују наставу у знак подршке Јаћимовићима и Дијани Хрки
НовиСад.цом пре 1 сатјош 30 повезаних
Погинули сви чланови посаде у паду НАТО авиона: Ужасна несрећа близу границе са Русијом
Мондо пре 3 сатајош 36 повезаних
Јаћимовић не одустаје од штрајка глађу у Новом Саду: „Одавде нас не могу склонити“
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 43 повезане
Вучић: Прихватамо сваки захтев ОФАЦ-а за НИС, Руси већ разговарају о промени власништва
Недељник пре 44 минутајош 53 повезане
Петрушев први пут против Звезде: Није ми било свеједно, пар пута сам остао без даха...
Курир пре 9 минутајош 86 повезаних