Povezane vesti
Iz nje izviru demoni: Svađale se u emisiji, sad Vendi ponovo raspalila - Ona nije sestra u Hristu, već brat u antihristu
Mondo 12.10.2023
Vesna Vukelić Vendi raspalila po transrodnoj pevačici Elektri Elit, ali i teologu s kojim se nedavno svađala u Jutarnjem programu. Vesna Vukelić Vendi raspalila po transrodnoj pevačici Elektri Elit, ali i teologu s kojim se nedavno svađala u… »
"Elektra elite je muva koju sam omlatila muvolovkom" Vendi nikad žešće oplela po transrodnoj koleginici: Iz nje izviru…
Kurir 12.10.2023
Vesna Vukelić Vendi žestoko je oplela po Elektri Elit, koja je za nju istakla da je "srušena šupa" i "da glumi nekog pravoslavca". Vendi je za Kurir u svom stilu prokomentarisala uvrede koje je na njen račun iznela transrodna pevačica. - Ne mogu… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane