Повезане вести
„Ухапсили су ме кад сам се политички ангажовао, са фантомкама и аутоматским пушкама“: Исповест Бранислава Халасева помоћника…
Нова 12.10.2023
Бранислав Халасев, помоћник начелника Казнено-поправног завода (КПЗ) Панчево, био је овлашћени представник у Београду опозиционе коалиције Уједињени за победу Србије на изборима 2022, али је ухапшен у завршници кампање, пет… »
„Постао сам криминалац кад сам се политички ангажовао“: Зашто је помоћник начелника КПЗ Панчево ухапшен пет дана пред изборе?…
Данас 12.10.2023
У најновијем броју НИН-а који је од јутрос на киосцима, прочитајте исповест помоћника начелникаа КПЗ Панчево Бранислава Халасева, који је као у Кафкином процесу, био суочен са правосудним органима само зато што је изразио свој… »
Вести дана »
(Видео) Снег веје у Београду, забелели се кровови! У овом делу Србије нападало већ 10 цм, завејан и Милош Велики: Овакве прозоре ретко виђамо
Блиц пре 3 сатајош 5 повезаних
Тешка саобраћајка код искључења за Младеновац: Аутомобил тотално уништен, преврнуо се на кров
Курир пре 3 сатајош 4 повезане
Трамп објавио да је поништио све уредбе и документа која је потписао Џозеф Бајден
Данас пре 5 сатијош 3 повезане