Povezane vesti
Policajac koji je jedini odgovarao za rušenje u Savamali: Prisilili su me da priznam krivicu
N1 Info 12.10.2023
"Ne ponosim se time što sam pribegao nelegalnoj gradnji, ali ja sam samo jedan od pet miliona, pošto toliko u Srbiji ima nelegalnih objekata", rekao je Goran Stamenković, penzionisani pukovnik policije iznoseći završne reči u Prvom osnovnom sudu u… »
Goran Stamenković, policajac koji je jedini odgovarao za rušenje u Hercegovačkoj pred sudom: “Prisilili su me da priznam…
Danas 12.10.2023
Ne ponosim se time što sam pribegao nelegalnoj gradnji, ali ja sam samo jedan od pet miliona, pošto toliko u Srbiji ima nelegalnih objekata, kazao je Goran Stamenković, penzionisani pukovnik policije iznoseći završne reči u Prvom osnovnom sudu u… »
Vesti dana »

FOTO, VIDEO: Novosađani protestovali zbog Vučićevih "junaka" koji su slomili studentkinji vilicu
Radio 021 pre 47 minutajoš 26 povezanih

Gimnazijalka iz Bečeja: Tokom blokade ko god je trebalo da uđe bio bi pušten
Nova pre 41 minutajoš 12 povezanih

Dačić: Načelnik novosadske policije nije smenjen već preraspoređen na novu dužnost
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih

U Gimnaziji Bečej pao deo maltera sa plafona, jedna učenica upućena na pregled u Urgentni centar
RTV pre 12 minutajoš 25 povezanih

"Čelična dama" Evrope u Beogradu: Oštar kritičar Rusije i Kine, ali i Trampa! Ko je Kaja Kalas, šefica evropske diplomatije?
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih