Povezane vesti
Policajac koji je jedini odgovarao za rušenje u Savamali: Prisilili su me da priznam krivicu
N1 Info 12.10.2023
"Ne ponosim se time što sam pribegao nelegalnoj gradnji, ali ja sam samo jedan od pet miliona, pošto toliko u Srbiji ima nelegalnih objekata", rekao je Goran Stamenković, penzionisani pukovnik policije iznoseći završne reči u Prvom osnovnom sudu u… »
Goran Stamenković, policajac koji je jedini odgovarao za rušenje u Hercegovačkoj pred sudom: “Prisilili su me da priznam…
Danas 12.10.2023
Ne ponosim se time što sam pribegao nelegalnoj gradnji, ali ja sam samo jedan od pet miliona, pošto toliko u Srbiji ima nelegalnih objekata, kazao je Goran Stamenković, penzionisani pukovnik policije iznoseći završne reči u Prvom osnovnom sudu u… »
Vesti dana »

Mali: Srpska lista garantuje mir i stabilnost, pozivam sve Srbe sa KiM da je podrže
Euronews pre 31 minutajoš 38 povezanih

Skupovi građana širom Srbije u znak podrške Srbima na Kosovu i Metohiji: Odzvanja "nema predaje", vijore se zastave i baloni u bojama srpske trobojke (foto)
Blic pre 31 minutajoš 52 povezane

Srbijo, budi ponosna: Igrala finale Rolan Garosa, sada napada najveću titulu u karijeri, obezbedila nebeski skok
Nova pre 21 minutajoš 37 povezanih

Izostanak dugoročnog ugovora za gas s Rusijom veoma loša poruka za Srbiju, izjavio Vučić
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 42 povezane

Misteriozna poruka Ražnatovića posle imenovanja Obradovića: "Više dolazi sledeće nedelje"
B92 pre 47 minutajoš 31 povezana