Повезане вести
"Била сам 22 дана на дијети, али сам повраћала и завршила у болници" Марија Шерифовић први пут о паклу кроз који је прошла…
Блиц 12.10.2023
Музичка звезда Марија Шерифовић управо је гост у емисији "Блиц дан" која се емитује на Блиц телевизији. Наиме, Марија је гошћа емисије поводом новог албума који је издала, а који носи назив "Долази љубав". Открила је да је… »
"Пробудили су ме стравични болови, мислила сам да нећу преживети" Марија Шерифовић проговорила о ноћи из пакла, завршила у…
Курир 12.10.2023
Музичка звезда Марија Шерифовић, која ниже успехе с новим албумом "Долази љубав" признала је да је због спотова била на ригорозној дијети. - Ја сам била на екстремно строгој дијети пре почетка снимања спотова. Била сам 22 дана… »
Шта је тражила, то је добила: Марија Шерифовић доручковала у емисији уживо "Блиц дан": "Паленту једем и кад нисам на режиму"…
Блиц 12.10.2023
Музичка звезда Марија Шерифовић управо је гост у емисији "Блиц дан" која се емитује на Блиц телевизији. Наиме, Марија је гошћа емисије поводом новог албума који је издала, а који носи назив "Долази љубав". Пре него што је дошла… »
Вести дана »
„Дашићев и Вучићев град будућности на клизишту“: НПС Крагујевац реагује на урушавање код Центра изврсности
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 30 повезаних
Миливојевић (ДС): Покушај гашења Тужилаштва за организовани криминал је „отворени напад на уставни поредак“
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 12 повезаних
Крагујевац о одроњавању саобраћајнице: Падавине утицале на стабилност, опозиција тражи одговорност
Радио сто плус пре 45 минутајош 26 повезаних