Povezane vesti

"Bila sam 22 dana na dijeti, ali sam povraćala i završila u bolnici" Marija Šerifović prvi put o paklu kroz koji je…

"Bila sam 22 dana na dijeti, ali sam povraćala i završila u bolnici" Marija Šerifović prvi put o paklu kroz koji je…

Blic 12.10.2023
Muzička zvezda Marija Šerifović upravo je gost u emisiji "Blic dan" koja se emituje na Blic televiziji. Naime, Marija je gošća emisije povodom novog albuma koji je izdala, a koji nosi naziv "Dolazi ljubav". Otkrila je da je upravo zbog snimanja… »
"Probudili su me stravični bolovi, mislila sam da neću preživeti" Marija Šerifović progovorila o noći iz pakla, završila…

"Probudili su me stravični bolovi, mislila sam da neću preživeti" Marija Šerifović progovorila o noći iz pakla, završila…

Kurir 12.10.2023
Muzička zvezda Marija Šerifović, koja niže uspehe s novim albumom "Dolazi ljubav" priznala je da je zbog spotova bila na rigoroznoj dijeti. - Ja sam bila na ekstremno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Bila sam 22 dana na dijeti. Došao je… »
Šta je tražila, to je dobila: Marija Šerifović doručkovala u emisiji uživo "Blic dan": "Palentu jedem i kad nisam na…

Šta je tražila, to je dobila: Marija Šerifović doručkovala u emisiji uživo "Blic dan": "Palentu jedem i kad nisam na…

Blic 12.10.2023
Muzička zvezda Marija Šerifović upravo je gost u emisiji "Blic dan" koja se emituje na Blic televiziji. Naime, Marija je gošća emisije povodom novog albuma koji je izdala, a koji nosi naziv "Dolazi ljubav". Pre nego što je došla da gostuje na Blic… »

Vesti dana »