Povezane vesti
Evo šta piše u ličnoj karti breninih sinova! Mislili smo da se zovu Stefan i Viktor, ovo retko pominju - "Čudna su!"
Mondo 12.10.2023
Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović imaju dva sina, a malo ko zna njihova puna imena. Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović imaju dva sina, a malo ko zna njihova puna imena. Stefan i Viktor Živojinović, sinovi Lepe Brene i Bobe Živojinovića… »
Svi su mislili da se zovu Stefan i Viktor: Ovo su prava imena Breninih sinova
Nova 12.10.2023
Članovi porodice Živojinović oduvek su privlačili pažnju javnosti. Sinove Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefana i Viktora, javnost je upoznala pod ovim imenima, iako se oni ne zovu samo tako. Njih dvojica zvanični imaju još po jedno ime, a ovaj… »
Svi smo mislili da se brenini sinovi zovu Stefan i Viktor! Živojinovići retko spominju taj detalj a evo šta im piše u…
Kurir 12.10.2023
Stefan i Viktor Živojinović, sinovi Lepe Brene i Bobe Živojinovića, ne zovu se samo tako! Njih dvojica imaju još po jedno ime, a ovaj podatak nije mnogo poznat domaćoj javnosti. Inače, Viktor i Stefan su rođeni u Americi i imaju srednja imena. U… »
"Zezaju me ljudi, zovu me esmeralda": Brenin sin nije srećan zbog onog što mu piše u ličnoj karti: "Pitao sam majku što mi…
Blic 12.10.2023
Sinovi nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića imaju po dva imena, koja im pišu u ličnim kartama. Puno ime Breninog starijeg sina je Stefan Emerald, a mlađeg Viktor Ernest. Bez obzira što im u dokumentima pišu ova imena, njih dvojica se… »
Vesti dana »
Majk Tajson nije bio ni blizu: Pobeda 30 godna mlađeg jutjubera
Sport klub pre 25 minutajoš 10 povezanih
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 6 povezanih
Zelenski ljut zbog razgovora Putina i Šolca: To je samo pomoglo ruskom lideru u smanjenju izolovanosti
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane