Povezane vesti
Testovi su bili negativni: Imala je redovne cikluse, a onda je osetila bol u stomaku: "Uzela sam da se tuširam, u sledećem…
Blic 12.10.2023
Iako mnoge žene tvrde da i pre samog odlaska kod doktora znaju da su trudne - na osnovu svog osećaja i znakova trudnoće, ima i onih budućih mama koje za svoju trudnoću saznaju tik pred porođaj. Što je bio slučaj i sa jednom ženom koja je doživela šok… »
Test je bio negativan, imala sam ciklus, a onda sam pod tušem rodila sina: Nisam imala pojma da sam trudna, a onda jedne…
Kurir 12.10.2023
Svaka žena verovatno može prepoznati znakove trudnoće. Dimiti Bonet nije izuzetak jer je već imala dvoje dece i dva puta je prolazila kroz trudnoću i porođaj, ali ovoga puta mama zapravo nije imala pojma da je trudna. Bila je u potpunom šoku nakon što… »
Tužni se smeju najlepše: Jana Todorović priznala šta joj je neostvarena želja
Večernje novosti 11.10.2023
JANA TODOROVIĆ više od dve decenije uživa u braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima ćerku, koja je slika i prilika svoje majke, a sada otvorila dušu o majčinstvu. Foto: ATA images Jana nikada nije zbog karijere zapostavljala svoju porodicu, ali zbog jedne… »
Vesti dana »
Fond der Lajen iz Tivta pozvala region da iskoristi zamah za proširenje EU
Beta pre 18 minutajoš 96 povezanih
Ispraćaj Pojasa Presvete Bogorodice za manastir Vatoped sutra iz Hrama Svetog Save
Serbian News Media pre 28 minutajoš 28 povezanih
Pokolj na Azovskom moru, dron spržio teretnjake! Poginulo pet Azerbejdžanaca, Rusija okrivila ovu državu za napad: Pogledajte jezive posledice udara (video)
Kurir pre 48 minutajoš 28 povezanih
Samit EU-Zapadni Balkan – Vučić: Veoma dobri razgovori u Tivtu; Makron: Ovo je pozitivan trenutak za Srbiju
RTS pre 43 minutajoš 27 povezanih