Povezane vesti

Testovi su bili negativni: Imala je redovne cikluse, a onda je osetila bol u stomaku: "Uzela sam da se tuširam, u sledećem…

Testovi su bili negativni: Imala je redovne cikluse, a onda je osetila bol u stomaku: "Uzela sam da se tuširam, u sledećem…

Blic 12.10.2023
Iako mnoge žene tvrde da i pre samog odlaska kod doktora znaju da su trudne - na osnovu svog osećaja i znakova trudnoće, ima i onih budućih mama koje za svoju trudnoću saznaju tik pred porođaj. Što je bio slučaj i sa jednom ženom koja je… »
Test je bio negativan, imala sam ciklus, a onda sam pod tušem rodila sina: Nisam imala pojma da sam trudna, a onda jedne…

Test je bio negativan, imala sam ciklus, a onda sam pod tušem rodila sina: Nisam imala pojma da sam trudna, a onda jedne…

Kurir 12.10.2023
Svaka žena verovatno može prepoznati znakove trudnoće. Dimiti Bonet nije izuzetak jer je već imala dvoje dece i dva puta je prolazila kroz trudnoću i porođaj, ali ovoga puta mama zapravo nije imala pojma da je trudna. Bila je u potpunom šoku… »
Tužni se smeju najlepše: Jana Todorović priznala šta joj je neostvarena želja

Tužni se smeju najlepše: Jana Todorović priznala šta joj je neostvarena želja

Večernje novosti 11.10.2023
JANA TODOROVIĆ više od dve decenije uživa u braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima ćerku, koja je slika i prilika svoje majke, a sada otvorila dušu o majčinstvu. Foto: ATA images Jana nikada nije zbog karijere zapostavljala svoju porodicu, ali zbog… »

Vesti dana »