Повезане вести

Александар Вучић: Звезда је поново испред Динама

Александар Вучић: Звезда је поново испред Динама

Вечерње новости 13.10.2023
Председник Србије Александар Вучић оценио је гостујући на ТВ Прва да Хрвати имају бољи репрезентативни фудбал, али да се на клупском нивоу стање мења. Принтскрин/Инстаграм/будуцностсрбијеав Вучић је истакао да је данас Звезда… »
Вучић: Много знам о кошарци, имамо два клуба за фајнал-фор

Вучић: Много знам о кошарци, имамо два клуба за фајнал-фор

Данас 13.10.2023
Председник Србије Александар Вучић несумњиво је велики и љубитељ и познавалац спорта, а кошарке посебно. Уосталом, приврженост игри под обручима је показао и тако што је полазник Високе спортске школе струковних сттудија… »
Вучић: Пуно знам о кошарци, имамо два клуба за фајнал фор

Вучић: Пуно знам о кошарци, имамо два клуба за фајнал фор

Спорт клуб 13.10.2023
Александар Вучић, пресдседник Србије, гостовање на телевизији са националном фреквенцијом искористио је да говори о спорту у држави, али и да га упореди са земљама у региону. Наравно у центру пажње су били најпопуларнији… »
"Никада нас неће стићи у кошарци, лошији су од нас" Вучић о стању у српском спорту

"Никада нас неће стићи у кошарци, лошији су од нас" Вучић о стању у српском спорту

Вечерње новости 13.10.2023
ПРЕДСЕДНИК Србије, Александар Вучић, гостујући на ТВ Прва је истакао да српски репрезентативни фудбал заостаје за хрватским фудбалом и осврнуо се на стање у српском спорту. Фото Архива - Што се тиче кошарке. Мислим да имамо два… »

Вести дана »