Повезане вести

Републиканци изабрали кандидата за председавајућег Доњег дома Конгреса САД

Републиканци изабрали кандидата за председавајућег Доњег дома Конгреса САД

Инсајдер 13.10.2023
Представници Републиканске партије у Представничком дому америчког Конгреса изабрали су у петак 13. октобра Џима Џордана, председника Одбора за правосуђе и сарадника бившег председника Доналда Трампа, за свог кандидата за место… »
Преживео рањавање, поређен са вођом белих супрематиста: Ко је Стив Скализ, који је повукао номинацију за новог…

Преживео рањавање, поређен са вођом белих супрематиста: Ко је Стив Скализ, који је повукао номинацију за новог…

Данас 13.10.2023
Стив Скалис, републиканац из Луизијане номинован за председавајућег Представничким домом америчког Конгреса, повукао је кандидатуру пошто није успео да обезбеди 217 гласова потребних за избор. „Пренео сам колегама да повлачим… »
Републиканац Стив Скализ повукао кандидатуру за председавајућег Представничког дома Конгреса САД

Републиканац Стив Скализ повукао кандидатуру за председавајућег Представничког дома Конгреса САД

Н1 Инфо 13.10.2023
Стив Скализ, републиканац из Луизијане, номинован за председавајућег Представничким домом америчког Конгреса, повукао је кандидатуру пошто није успео да обезбеди 217 гласова потребних за избор. „Пренео сам колегама да повлачим… »
Скалис повукао кандидатуру за председавајућег Представничког дома америчког Конгреса

Скалис повукао кандидатуру за председавајућег Представничког дома америчког Конгреса

Данас 13.10.2023
Стив Скалис, републиканац из Луизијане номинован за председавајућег Представничким домом америчког Конгреса, повукао је кандидатуру пошто није успео да обезбеди 217 гласова потребних за избор. „Пренео сам колегама да повлачим… »
Скалис повукао кандидатуру за председавајућег Представничког дома

Скалис повукао кандидатуру за председавајућег Представничког дома

Инсајдер 13.10.2023
Стив Скалис, републиканац из Лузијане номинован за председавајућег Представничког дома Конгреса, повукао је кандидатуру пошто није успео да обезбеди 217 гласова потребних за избор. "Пренео сам колегама да повлачим кандидатуру… »

Вести дана »