Povezane vesti
(Foto) mesi kao da mu je poslednje: Janjušu popustile kočnice, pa izmasirao Aneli po intimnim delovima
Blic 13.10.2023
Kako bi je oraspoložio nakon što nije znala koliko kontinenata ima i nakon što ju je iskritikovao zbog pitanja koji je glavni grad Azije, Marko Janjušević Janjuš odlučio je da opusti Aneli Ahmić jednom finom masažom. Sa leđa je prešao na… »
"Stopiraj emocije": Novi, tajni razgovor Aneli i Janjuša otkriva da su sve bliži: "Dođi da prespavaš kod mene"
Blic 13.10.2023
Marko Janjušević Janjuš legao je sinoć pored Aneli Ahmić, te su porazgovarali o svom odnosu. - Šta ti se nije svidelo? - pitala je Aneli. - Ja sam ustao i rekao da su ljudi u pravu, kada nisu, ja bih rekao...Ne želim da ne provodimo vreme… »
"Hajde da budemo jedno" Janjuš i Aneli u krevetu postavili nove granice, ovo je dogovor: Ti si savršen...
Kurir 13.10.2023
Marko Janjušević Janjuš legao je pored Aneli Ahmić u rani jutarnjim časovima, te su porazgovarali o svom odnosu. - Šta ti se nije svidelo - pitala je Aneli. - Ja sam ustao i rekao da su ljudi u pravu, kada nisu, ja bih rekao...Ne želim da ne… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 4 satijoš 43 povezane
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 7 satijoš 26 povezanih
Uživo: Asvel - Crvena zvezda 34:27 druga četvrtina, Petrušev umalo dvocifren, Maledon predvodi (video)
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 25 povezanih
Otkriveno kako su stradali otac i sin kod Vršca: Oglasilo se tužilaštvo, teško povređen vozač kamiona (Foto)
Mondo pre 58 minutajoš 21 povezana