Povezane vesti
(Foto) mesi kao da mu je poslednje: Janjušu popustile kočnice, pa izmasirao Aneli po intimnim delovima
Blic 13.10.2023
Kako bi je oraspoložio nakon što nije znala koliko kontinenata ima i nakon što ju je iskritikovao zbog pitanja koji je glavni grad Azije, Marko Janjušević Janjuš odlučio je da opusti Aneli Ahmić jednom finom masažom. Sa leđa je prešao na zadnjicu, a onda… »
"Hajde da budemo jedno" Janjuš i Aneli u krevetu postavili nove granice, ovo je dogovor: Ti si savršen...
Kurir 13.10.2023
Marko Janjušević Janjuš legao je pored Aneli Ahmić u rani jutarnjim časovima, te su porazgovarali o svom odnosu. - Šta ti se nije svidelo - pitala je Aneli. - Ja sam ustao i rekao da su ljudi u pravu, kada nisu, ja bih rekao...Ne želim da ne provodimo… »
Vesti dana »
Tramp poklonio Siju skulpturu beloglavog orla: 'Nikad se nismo bolje slagali'
BBC News pre 40 minutajoš 29 povezanih
Ambasador SAD pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kada se obratio Netanjahu
Danas pre 40 minutajoš 18 povezanih
Paunović posle poraza od Grčke: Naredio sam igračima da u finišu idemo napred, bolno je i poučno
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 33 povezane
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 2 satajoš 22 povezane
Danas je poslednji dan isplate 6.000 dinara: Evo koliko dugo novac može da ostane na računu
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih