Povezane vesti
Anja Suša: Beograd je moj dom, Švedska je moje utočište, dala mi je sve ono što mi je bilo oduzeto
Nova 13.10.2023
Uvek se sve svodi na pojedice i tragično je što oni moraju da budu žrtve da bi bili prepoznati kao značajni, kazala je rediteljka Anja Suša. Suša je za „N1“ govorila povodom Gran Pri Bitefa „Mira Trailović“ koji joj je dodeljen za predstavu „Žan“… »
Anja Suša: Treba da učimo decu empatiji, osećaju za drugoga, pravdi
Danas 12.10.2023
Uvek se sve svodi na pojedice i tragično je što oni moraju da budu žrtve da bi bili prepoznati kao značajni, kaže rediteljka Anja Suša. Ona je za N1 govorila povodom Gran Pri Bitefa Mira Trailović koji joj je dodeljen za predstavu „Žan“, savremenu bajku… »
Vesti dana »
Ko bi mogao da kupi NIS: Najzvučniji kandidat British petroleum, najčešće pominjan mol, a ni Arapi nisu isključeni
Blic pre 9 minutajoš 50 povezanih
Vođa navijača zlostavljao mladića i sve to snimao telefonom! Policija mu upala u stan i našla žrtvu i kokain
Kurir pre 39 minutajoš 26 povezanih
Dijana Hrka pozvala Jaćimovića i novosadske majke da dođu u Beograd: Vreme je za blokade, treba konačno da se ujedinimo
Nova pre 49 minutajoš 17 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih
Građani, upravo je objavljeno: Ova odluka će stupiti na snagu 20. novembra, stigla je nova zvanična informacija iz NBS
Alo pre 24 minutajoš 38 povezanih