Povezane vesti
Anja Suša: Beograd je moj dom, Švedska je moje utočište, dala mi je sve ono što mi je bilo oduzeto
Nova 13.10.2023
Uvek se sve svodi na pojedice i tragično je što oni moraju da budu žrtve da bi bili prepoznati kao značajni, kazala je rediteljka Anja Suša. Suša je za „N1“ govorila povodom Gran Pri Bitefa „Mira Trailović“ koji joj je dodeljen za predstavu „Žan“… »
Anja Suša: Treba da učimo decu empatiji, osećaju za drugoga, pravdi
Danas 12.10.2023
Uvek se sve svodi na pojedice i tragično je što oni moraju da budu žrtve da bi bili prepoznati kao značajni, kaže rediteljka Anja Suša. Ona je za N1 govorila povodom Gran Pri Bitefa Mira Trailović koji joj je dodeljen za predstavu „Žan“, savremenu bajku… »
Vesti dana »

Šibaće Košava u ovim delovima zemlje! Rhmz popalio meteoalarme, jedna pojava neobična za ovo doba godine
Alo pre 1 satjoš 45 povezanih

Promena vlasničke strukture u NIS-u prava ili podvala: "Sad čekamo da li će Amerikanci to progutati"
Radio 021 pre 15 minutajoš 20 povezanih

"30 godina ima pokušaja da se stane na put nelegalnoj gradnji": Kakvi će biti efekti zakona o legalizaciji?
Euronews pre 30 minutajoš 53 povezane

Oglasio se zlatni srpski rvač posle vesti da Hrvati žele da ga kazne zbog pokazivanja tri prsta: "Samo sam..."
Telegraf pre 54 minutajoš 26 povezanih