Povezane vesti

"Vreme ne leči ništa, ulica je dobila ime po njemu": Meštani i dalje neutešni zbog smrti Tošeta Proeskog: "Teško smo…

"Vreme ne leči ništa, ulica je dobila ime po njemu": Meštani i dalje neutešni zbog smrti Tošeta Proeskog: "Teško smo…

Blic 13.10.2023
Prošlo je 16 godina od smrti Tošeta Proeskog, tim povodom je ekipa Blic dana posetila njegov rodni kraj Kruševo kako bi sa njegovim najbližima evocirala uspomene na pevača, ali i podelili tugu koju osećaju povodom ovog gubitka. Taj 16. oktobar je… »
"Video sam ga sedam sati pre nego što je poginuo" Prvi komšija Tošeta Proeskog o poslednjim trenucima "Roditelji mu nisu…

"Video sam ga sedam sati pre nego što je poginuo" Prvi komšija Tošeta Proeskog o poslednjim trenucima "Roditelji mu nisu…

Kurir 13.10.2023
Toše Proeski bio je jedan od najomiljenijih ličnosti i pevača, a ni nekoliko godina kasnije nakon smrti tuga među porodicom, kolegama a i publike ne jenjava. Ekipa emisije "Blic dan" posetila je rodno mesto legendarnog pevača ali nije zatekla… »
"Video sam ga sedam sati pre nego što je poginuo": Prvi komšija Tošeta Proeskog otkrio šta mu je pevač rekao pre nesreće…

"Video sam ga sedam sati pre nego što je poginuo": Prvi komšija Tošeta Proeskog otkrio šta mu je pevač rekao pre nesreće…

Blic 13.10.2023
Ekipa emisije "Blic dan" obišla je porodičnu kuću Tošeta Proeskog. Reporterska ekipa nije zatekla njegove roditelje, ali je razgovarala sa prvim komšijom koji nam je otkrio da ga je video sedam sati pre nego što se dogodila stravična nesreća u… »
(Video) "iz siromašne je porodice, ali mnogo se borila": Meštani Perleza otkrivaju sve o Stoji, emisija "Metar moga sela"…

(Video) "iz siromašne je porodice, ali mnogo se borila": Meštani Perleza otkrivaju sve o Stoji, emisija "Metar moga sela"…

Blic 13.10.2023
Pevačica Stojanka Novaković Stoja rođena je u Perlezu koji je upravo zbog nje obišla ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji subotom u 16 sati na MTS kanalu 115 kada je od meštana ovog sela čula baš sve o ovoj folk… »

Vesti dana »